2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

راهی که داری میری درسته

ب زودی میری توجمعی که تقدیرو ایندت اونجا رقم میزنه

ی نشونه هایی پیدامیکنی ک خیلی خوبن

هرچندخسته شدیو صبرو قرار نداری از سرگردونی خسته شدی همین باعث دلشکستگیت شده انگار بی پولیم بهت فشاراورده

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

درضمن ب فکر یاری باش که تکیه گاهت باشه ن‌ ک‌..

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

کتاب قران صدساله دارم

(دعانویس نیستم ولی طالع استخاره این چیزا توشه) همین!

حالم بده یه اتفاقایی واسم افتاده که ممکنه ابروم بره

خب حالاباسرکتاب گرفتن مگه حل میشه نمیشه که فکرتوازادازادکن یه لحظه فکرکن بهترین راه برای جلوگیری از اینکه ابروت نره چیع وهمه جوانب اون راهوقبلش درنظربگیربعداجرایش کن اون ایده ی ذهنیتو

کتاب قران صدساله دارم (دعانویس نیستم ولی طالع استخاره این چیزا توشه) همین!

برا منم بگیر لطفا

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رسیدن به آرزوی دیرینه ی بچه‌گیم هست👯🦄امیدوارم همه به آرزو و هدف هاشون برسن🙂❤️ خدایا هوامو داشته باش بهم کمک کن🤲🌺
2809