2777
2789
چرا منم تعریفشو زیاد شنیدم. خواستم ببینم تنوع غذاهایی که میشه باهاش درست کرد چطوره؟

راستش من از این چندکارها دارم عالیه سوپ ماست کیک آروم پز زود پز بخار پز سرخ کن ماکارونی پخت همه چی داره خیلی راضیم 

کدو و بادمجون رو خشک نمیکنه؟ آخه از خیلیها شنیدم خشکشوندکرده حتی با وجود اینکه روغن زدن بهش. شما چطو ...

هردستگاهی به نظرم یه جور زمان میخواد بااینکه واس خودم ودوتا خواهرشوهرام برند گاسونیک هست ولی مدلاشون فرق میکنه هرکدوم یه دما وزمان میزاریم مثلا برای سیب زمینی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دما یا زمانش رو زیاد میزاری 

ربطی ب دما نداره کلا بادمجون مزه و رنگش عوض میشه، کتلتم خشک میشه 

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
کدو و بادمجون رو خشک نمیکنه؟ آخه از خیلیها شنیدم خشکشوندکرده حتی با وجود اینکه روغن زدن بهش. شما چطو ...

من اوایل روغن اسپری میکردم یا با فرچه میکشیدم رو سیب زمینی کدو بادمجون خیلی بد میشد حالت لاستیکی داشت ولی از خواهرشوهرم یادگرفتم مثلا توی لگن بریزم سیب زمینی رو یه ق دوق روغن بزنم بادستم مخلوط کنم همه سیب زمینی ها چرب بشن بعد بزارم سرخ کن به نظرمن خیلی خیلی بهترمیشه تا اینکه روغن اسپری کنی .ولی روغن زیادی نریزی داغ کنه آتیش بگیره 

من اوایل روغن اسپری میکردم یا با فرچه میکشیدم رو سیب زمینی کدو بادمجون خیلی بد میشد حالت لاستیکی داش ...

میشه بگی برای بادمجون چکار میکنی که خوب میشه؟ قبلش میزاری تو آب نمک چند دقیقه بمونه؟

میشه عکسشو بزاری؟

الان تاریکه از اینترنت برات مارکشو پیدا میکنم عکس میفرستم ببین عالیه من که راضیم کاش زودتر روشن میکردم ببین لمسی هست دیجیتالی یعنی کاری هم ندارم من گزینه چیو می‌خوام میزنم ساعت و دماشو می‌زارم براش بعد استارت تو مهمونی عصای دسته

میشه بگی برای بادمجون چکار میکنی که خوب میشه؟ قبلش میزاری تو آب نمک چند دقیقه بمونه؟

بله یه نیم ساعت آب نمک میخوابونم بعدش آبکش میکنم بعد روی دستمال میزارم خشک بشن توی لگن روغن میزنم بهشون میچینم تودستگاه دمای ۱۶۰ میزارم هی چک میکنم 

من خودم قارچ میزارم بچه هام خیلی دوست دارن ،مرغ و ماهی که عالی میشه، سوسیس و هات داگ خوب میشه،همبرگر عالی میشه (البته من هر سه رو از این فروشگاه هایی میخرم که جلو روت با گوشت خالض درست میکنن،شرکتی ها رو نمیدونم خوب میشه یا نه) شلغم میپزم خوب میشه، بلال هم عالی میشه، سیب زمینی ریز میگیرم اندازه گردو با پوست از وسط نصف میکنم با نمک و نصف قاشق روغن و آویشن میزارم عالی میشه 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
مبارک باشه. بنظر خیلی خوبه😍

از این یه کارها کاربردی ترم هست فقط نیاز به روغن کم هم داره کامل به روغن نیست و اینکه اگه خواستی سیب زمینی یا مرغتو خیلی روغن بریزید از این آبکش ها هم برای روغن زیاد داره 

من خودم قارچ میزارم بچه هام خیلی دوست دارن ،مرغ و ماهی که عالی میشه، سوسیس و هات داگ خوب میشه،همبرگر ...

اااا چه خوب. 

میشه بگی قارچ و شلغم و بلال رو چطور میزاری توش؟

قارچ ها سیاه نمیشن؟ 

شلغم خشک نمیشه؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم🥴🤭