2777
2789
عنوان

کی گفته که کنکور...🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 35 پست
عزیزم از حرفم ناراحت نشی من تجربه خودم گفتم وقتی اثنمیخوندم انقدر حالم بد بود همش استرس داشتم عقب ا ...

منم میخونم ولی وقتی به خودم نگاه میکنم که سال قبل مثل چی خوندم و شکست خوردم قلبم میشکنه

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

رو من ک هیچ تاثیری نداشت  ب نظرم کنکور فقط ی ازمونه و اینکه کدوم دانشگاه درس بخونی اصلا مهم نی ...

🙂🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال قبل چی شد؟هدفت چیه

سر جلسه تو دفترچه فیزیک و شیمی حالم بد شد شیمی نتونستم بزنم بعدش استرس شدید گرفتم اونوقت فکر کردم که مردم

هدفم رشته های بیمارستانی به جز پرستاری

خوندی اگ اره ک غمت نباشه:)  من هیچی نخوندم...

آره ۹۵ درصدشو خوندم

موفق باشی پس نگران چی هستی؟ تجریی هستی ‌؟ 

من یه بار شکست خوردم و درست زمانیکه همه میگفتن زیر ۱۰۰۰ رو ساخته

بله تجربیم

چرا شکست خوردین؟ ینی خوندین و نشده؟  امسال حتما قبول میشین به خدا توکل کنید

بله خوندم و نشد من به این باور رسیدم همه چیز به خوندن نیس اینکه بتونی تو جلسه کنکور قوی بمونی خیلی مهمه من از وقتی که شکست خوردم خیلی سخت تلاش کردم که به خودم بیام

بله خوندم و نشد من به این باور رسیدم همه چیز به خوندن نیس اینکه بتونی تو جلسه کنکور قوی بمونی خیلی م ...

من نخوندم و فکر میکنم همه چیز خوندنه😭💔

یه سوال بپرسم از اونجایی ک شما تجربتون بیشتره برا ریاضی کدوم فصلارو بخونم؟ 

20 تا 30 درصد میخوام بزنم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
من نخوندم و فکر میکنم همه چیز خوندنه😭💔 یه سوال بپرسم از اونجایی ک شما تجربتون بیشتره برا ریاضی کد ...

گلم مگه میخوای زیر ۵۰۰ شی ؟

میدونی واسع ریاضی ۲۰ ۳۰ درصد زدن یه فکت احمقانه ایه بهت پیشنهاد میدم معقولانه هدف گذاری کن

هندسه دوازدهم فصل دایره و بیضی و نامعادله و روابط ریشه ها رو راحت میتونی بزنی

گلم مگه میخوای زیر ۵۰۰ شی ؟ میدونی واسع ریاضی ۲۰ ۳۰ درصد زدن یه فکت احمقانه ایه بهت پیشنهاد میدم مع ...

مگ زیر 500 ها این همه میزنن؟ 😐

ن بابا من زیر 5000 هم بشم حله 💔😐

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏