بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تعجب میکنم شما که جدا شدین چطور یارانه تون رو قطع کردن
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
قرار بود راهور خبرم بده اما نمیدونم چرا از پارسال تا الان خبری نداده
یعنی شانس رو ببینید تو رو خدا
همسایه ما کلی پولداره ولی همچنان داره یارانه میگیره
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
اره والا شانس رو زمانی که خدا داشت تقسیم میکرد به من نرسید
ناامید نشین لطفا
خدا بزرگه
ان شاء الله که خدا بهترینها رو نصیبتون کنه
بله به یکی از فامیلامون پوز داشتم دادم بش اگه از این باشه چجور میتونم ازش رها بشم؟
ای داد بیداد، نه تنها برای یارانه، بلکه برای مالیات هم بشدت دچار مشکل میشید، سریع کارت رو از ایشون بگیرید یا بسوزونید و بعد هم برید به دنبال اثبات اینکه این کارت اصلا در اختیار شما نبوده و دستگاه پوز هم مال شما نیست، به هیچ وجه برای دستگاه پوز و کارت با کسی حتی نزدیک ترین عزیزان همکاری نکنید، بعدا بایستی مالیات های بسیار سنگین بپردازید.
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.