2777
2789
عنوان

آخه چجوری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلاک حکم زدم که هرجا دیدن توقیفش کنن

باریکلا خوب کاری کردین 

تعجب میکنم شما که جدا شدین چطور یارانه تون رو قطع کردن 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

قرار بود راهور خبرم بده اما نمیدونم چرا از پارسال تا الان خبری نداده

یعنی شانس رو ببینید تو رو خدا

همسایه ما کلی پولداره ولی همچنان داره یارانه میگیره

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

اعتراض بزن 

اعتراض توی خود سایت حمایت زدم برای بررسی دوباره 

توی اعتراض هم زدم که ماشین ماجراش چیه و پوز هم دست کس دیگه اس

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
یعنی شانس رو ببینید تو رو خدا همسایه ما کلی پولداره ولی همچنان داره یارانه میگیره

اره والا 

شانس رو زمانی که خدا داشت تقسیم میکرد به من نرسید

اره والا  شانس رو زمانی که خدا داشت تقسیم میکرد به من نرسید

ناامید نشین لطفا 

خدا بزرگه 

ان شاء الله که خدا بهترینها رو نصیبتون کنه

ممنون از  لطفتون  ان شاالله

خواهش میکنم 

شب خوبی داشته باشین 

اعتراض توی خود سایت حمایت زدم برای بررسی دوباره  توی اعتراض هم زدم که ماشین ماجراش چیه و پوز ه ...

عه دستگاه پوز به نامته؟خب دختر خوب دستگاه به نام خودت زدی دادی دست کس دیگه نمیدونی چه کار اشتباهیه؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
بله  به یکی از فامیلامون پوز داشتم دادم بش  اگه از این باشه چجور میتونم ازش رها بشم؟

ای داد بیداد، نه تنها برای یارانه، بلکه برای مالیات هم بشدت دچار مشکل میشید، سریع کارت رو از ایشون بگیرید یا بسوزونید و بعد هم برید به دنبال اثبات اینکه این کارت اصلا در اختیار شما نبوده و دستگاه پوز هم مال شما نیست، به هیچ وجه برای دستگاه پوز و کارت با کسی حتی نزدیک ترین عزیزان همکاری نکنید، بعدا بایستی مالیات های بسیار سنگین بپردازید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
ای داد بیداد، نه تنها برای یارانه، بلکه برای مالیات هم بشدت دچار مشکل میشید، سریع کارت رو از ایشون ب ...

دیشب بش اطلاع دادم 

صحبت کردیم و من ناراحت از اینکه این اتفاق برام افتاده 

گفت تا الان مالیات رو خودم پرداخت کردم اما خدا شاهده نمیدونستم یارانه ات قطع میشه 

میگفت از این به بعد یارانه ات رو خودم میدم 

اما دلم راضی نیست 

اخه تا کی میخاد یارانه بم بده