2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
خب نظرت چیه که با خود اقا صحبت کنی  مثلا بگی که هنوز تایم بیشتری نیاز دارم تا باهات اشنا بشم ...

با خود اقا صحبت میکنم(نمیتونیم بریم بیرون به دلایل فرهنگی و عقاید) چت میکنم باهاش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با خود اقا صحبت میکنم(نمیتونیم بریم بیرون به دلایل فرهنگی و عقاید) چت میکنم باهاش

اها خب پس 

اره حتما باهاش صحبت کن 

البته اگه میتونی مثلا تلفنی صحبت کن اینجوری بهتره تا چت

این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
اینکه به این ازدواج حس خوبی نداره، به نظرم پیش روانشناس برو ، احتمالا ناخوداگاهت چیزی وجود داره که ب ...

من پیش مشاورم میرم و تقریبا سه جلسه درموردش بحث میکنیم و به این نتیجه میرسیم که هنوز علاقه مند نیستم بهش و خودم مشکلات دیگه‌ای هم دارم مثلا افسردگی متوسط ، بها دادن زیاد به حرف مردم و ترس دارم و..

اها خب پس  اره حتما باهاش صحبت کن  البته اگه میتونی مثلا تلفنی صحبت کن اینجوری بهتره تا ...

خب چی بهش بگم اخه .اون روزی که اولین بار باهم صحبت کردیم واقعا صداش یه جوری بود تو گوشم انگاری خسته‌‌اس و کلا انرژی منفی ازش گرفتم با خودم گفتم چطور میخوام باهاش حرف بزنم و زندگی کنم

خب چی بهش بگم اخه .اون روزی که اولین بار باهم صحبت کردیم واقعا صداش یه جوری بود تو گوشم انگاری خسته‌ ...

خب اگه اینجوری بود قبلش بهش پیام بده بگو هر وقت انرژی داشتی و تایمت خالی بود ممنون میشم تماس بگیری 

بهش بگو که تایم بیشتری نیاز دارم برای اشنا شدن باهات و قطعا توی چند روز تا چند هفته علاقه بوجود نمیاد 

دوس دارم بیشتر باهم وقت بگذرونیم تا شاید منم حسم بهت محکم تر بشه 

(ببین اکه میتونی حتی شده ۱ بار باهاش بیرون برو البته به اجازه و اطلاع خانواده ها ولی اگه نمیشه ام اشکال نداره)

این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹