2777
2789
یعنی ۷ماه ؟ محرابی کی بهم پیام میده 

عزیزم ایشون حسشون خیلی خوبه درسته ؟ 

توی یکی از تاپیکها دیدم درباره محرابی پرسیده بودین و دقیق گفته بودین جواب دادن

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۷ وعده ان‌شاءالله 

تروخدا جوابمو بدین

براتون قرآن میخون‌م اگه جوابمو بدین 

و ماه تولدمو هم میشه بگین برا اطمینان میخام

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
جواب منو لطفا بده ممنون رتبه کنکور امسالم زیر پونزده هزار میشه؟ خانواده ام اجازه میدن پشت کن ...

اره قبول میشی ۵۰۰۰ میاری 

خودت پا فشاری کنی سر تصمیمت بمونی چیزی نمیگن مادرت خیلی مخالفه انگاری 

دلشکسته ایی همش باهات ساز مخالف میزنن ولی سر هر تصمیمت وایسا انجام میشه 

دانشگاه ک قبول میشی اونجا پیدا میکنی 

اره قبول میشی ۵۰۰۰ میاری  خودت پا فشاری کنی سر تصمیمت بمونی چیزی نمیگن مادرت خیلی مخالفه انگار ...

جدی؟

فقط میشه بگی چه قدر حست قویه؟

دل ببندم به حرفات؟😍❤️

واست صلوات میفرستم

مشاورم چی اون قبولم میکنه دوباره؟

سلام تروخدااا جواب منو بدین دعاتون میکنم خصوصی هم پیام گذاشتم  محمدرضا منو دوست داره؟ می‌رسیم ...

سلام عزیزم ببخشید حلال کن واقعا پیوی من ب شدت شلوغه مشگل واسم پیش اومده بود کم میام سایت 

دوستت داره ی مخالف کنار بره میرسید ان‌شاءالله این وسط ی خانم مخالفه

عزیزم میشه منو بگی امسال به رشته و دانشگاه دلخواهم میرسم؟  @khodashokret    

میرسی حتی امکان داره ب مقام بالا هم برسی ان‌شاءالله تاپیک حاجت رواییمو بخون و تاپیک ولادت حضرت ابولفضل عباس 

سلام عزیزم ببخشید حلال کن واقعا پیوی من ب شدت شلوغه مشگل واسم پیش اومده بود کم میام سایت  دوست ...

مرررسی عزیزم 

دعاتون مبکنمم حتمااا 

بنظرتون به هدفی که من دارم با هم می‌رسیم؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز