بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۵بودم نسد..بعد شد ۳ نشد..الان ۱ ونیمم گفتن فقط ای وی اف...البته با ۵ هم ای وی اف کردم نشد
چندبار ای وی اف کن پشت سر هم دوستم ۳ بار پانکجر کرد تو ی سال اخرش بار سوم دو قلو شد
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
استارتر عزیزم من الان دیدم شما ۲۰ ساله ای ، پس بهتره کارصکه دکتر گفت انجام بدی ..چون سن میره بالا ذخیره تخمدان میاد پایین تر .من ۳۳ سال بودم با دخیزه ۹ دهم .
من دارو زیاد استفاده کردم کبدم نابود شد با همون یبار فعلا موندم بهترشم بعد
زیاد فاصله ننداز ب هرحال
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳