2777
2789
ذخیره ات خوبه   مشکل جای دیگه اس که ای یو ای گفتن

ن ذخیره ۱ برا سن ۲۰ خیلی کمه...من ۳۵سالمه ۱ونیمه دکتر گف خیلی کمه باید عجله کنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همه ازمایشام رو دادم هیچ مشکلی نداریم فقط دکترم میگه نسبت به سنت ذخیرت کمه

اول یکسال طبیعی اقدام کن . اگر چاقی وزن کم کن باردار میشی

بعدش برو دنبال دارو هورمونی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من ۵بودم نسد..بعد شد ۳ نشد..الان ۱ ونیمم گفتن فقط ای وی اف...البته با ۵ هم ای وی اف کردم نشد

چندبار ای وی اف کن پشت سر هم دوستم ۳ بار پانکجر کرد تو ی سال اخرش بار سوم دو قلو شد

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

اها که اینطور 🥺🥺🥺

فقط ب حرف دکترت برو جلو عزیزم..فرصت رو از دست تده ذهیره هرسال میاد پایین

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چندبار ای وی اف کن پشت سر هم دوستم ۳ بار پانکجر کرد تو ی سال اخرش بار سوم دو قلو شد

من دارو زیاد استفاده کردم کبدم نابود شد با همون یبار فعلا موندم بهترشم بعد

من دارو زیاد استفاده کردم کبدم نابود شد با همون یبار فعلا موندم بهترشم بعد

زیاد فاصله ننداز ب هرحال 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳