2777
2789
عنوان

اگه بفهمید....🫤🫤💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب درسته تو حسابش پول داشته ولی شاید اون پولو برای یه کار ضروری میخواسته و پولی برای قرض دادن ند ...

میگم که کل زندگی شو میدونم پول رو لازم نداشته 

تازه دو روز هم تو حسابش بود

هرجوری هس بروش میارم فکر نکنه اسکلم

بعدم قطع رابطه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

از کجا فهمیدی پول تو حساب اونو؟

شاید مال باباش بوده 

شاید امانت بوده تو حسابش

شایدم بدهکار بوده 

تو خودت باید بشناسی چطور آدمیه طبق اون تصمیم بگیری ما که نمی‌دونم چطور آدمیه 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

ب روش میاری؟ نمیتونه هم بزنه زیرش

نه به روش نمیارم همینکه بدونم طرفم چند میارزه و چقدر براش مهمم کافیه ...اینکار رو بخاطر خودم و سلامتی روح و روانیم و اعصاب و احساساتم انجام میدم و اصلا نیاز نیست ک بدونه دلیل قطع ارتباط چیه

خب اخه ادم برنامه ریزی میکنه برا پولش من ناراحت نمیشم مثلا الان ما اگه ده تومن تو حسابمون باشه و چک داشته باشیم که نمیشه پولو قرض بدیم فرداش چک برگشت بخوره ادم باید درک کنه .بعدم تو از کجا فهمیدی دو برابر داره تو حسابش

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

ن ولی منم دیگه محل نمیذارم ازش 

در حال اتیش گرفتنم بود 

اب دستم بود میخورمش ولی اتیش اونو خاموش نمیکنم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا