2821
2789
عنوان

اگه بفهمید....🫤🫤💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 38 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب درسته تو حسابش پول داشته ولی شاید اون پولو برای یه کار ضروری میخواسته و پولی برای قرض دادن ند ...

میگم که کل زندگی شو میدونم پول رو لازم نداشته 

تازه دو روز هم تو حسابش بود

هرجوری هس بروش میارم فکر نکنه اسکلم

بعدم قطع رابطه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

از کجا فهمیدی پول تو حساب اونو؟

شاید مال باباش بوده 

شاید امانت بوده تو حسابش

شایدم بدهکار بوده 

تو خودت باید بشناسی چطور آدمیه طبق اون تصمیم بگیری ما که نمی‌دونم چطور آدمیه 

دانشجو🐣🍒

ربطی نداره .قرض دادن لطفه وظیفه که نیست.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

ب روش میاری؟ نمیتونه هم بزنه زیرش

نه به روش نمیارم همینکه بدونم طرفم چند میارزه و چقدر براش مهمم کافیه ...اینکار رو بخاطر خودم و سلامتی روح و روانیم و اعصاب و احساساتم انجام میدم و اصلا نیاز نیست ک بدونه دلیل قطع ارتباط چیه

خب اخه ادم برنامه ریزی میکنه برا پولش من ناراحت نمیشم مثلا الان ما اگه ده تومن تو حسابمون باشه و چک داشته باشیم که نمیشه پولو قرض بدیم فرداش چک برگشت بخوره ادم باید درک کنه .بعدم تو از کجا فهمیدی دو برابر داره تو حسابش

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

ن ولی منم دیگه محل نمیذارم ازش 

در حال اتیش گرفتنم بود 

اب دستم بود میخورمش ولی اتیش اونو خاموش نمیکنم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا
2828
2791
2779
2792