2777
2789
عنوان

معاینه مقعدی پزشکی قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 19863 بازدید | 135 پست
شوهرش میخواد با عدم تمکین اذیتش کنه  گفته با هاش رابطه داشتم که بتونه با عدم تمکین به زور مجب ...

یکم واضح تر میگی 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش میخواد با عدم تمکین اذیتش کنه  گفته با هاش رابطه داشتم که بتونه با عدم تمکین به زور مجب ...

خب رابطه مقعدی ک واجب نیس تا بخاد مجبورش کنه

اگ پزشکی قانونی بفهمه رابطه مقعدی داشتن بعد از طلاق اسمش از شناسنامه پاک میشه؟؟ 

بخدا هررررچی به این دخترای جون میگم رابطه تو عقد سمه نمیفهمن یه عده هم شیر شون میکنن که بدن خودتههههه شوهرتهههه لذت ببررررر 

اصلا به عاقبت زندگی شون و اتفاقات غیر منتظره فکر نمیکنن

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اره خب ولی اگه توی الزام به تمکین محکوم بشم طلاقم سخت میشه😔

الزام به تمکین یعنی چی؟چراسخت میشه؟مگه ادم تمکین کنه محکوم میشه؟منکه شنیدم اکه تمکین نکنین محکوم میشین🙄

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
یکم واضح تر میگی 

ببین اگر خانم از اول عقد تمکین نداشته باشه   یعنی با شوهرش نبوده باشه   راحت میتونه طلاق بگیره 

ولی اگر رفت و آمد و رابطه داشته باشن  طلاق سخت میشه 

مردی که ازت رابطه خواسته تو عقد، بعد اومده رابطه از پشت انجام داده، الان بابت نگهداشتنت هم دادخواست عدم تمکین داده با اینکه میدونه باید بری پزشکی قانونی، همون بهتر که ازش جدا بشی.

دلم میخواد بگم خاک تو سرش، میترسم ناراحت بشی! 

خواهر من! تحت هر شرایطی تو برنده ای!

شما یه دوشیزه خانم هستید، دوفردای دیگه ازدواج بهتری خواهید داشت. بهش فکر نکن، البته که مشخص میشه، ولی حرف که شد بگو مجبورم کرد من حتی تا پای سلامتیم هم تمکین کردم ازش. فقط خودت رو رها کن. اگه تصمیم گرفتی جدا بشی، تمومش کن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

تو نخوای تمکین کنی کسی نمیتونه ترو مجبور کنه

نهایت نفقه بهت تعلق نمیگیره 

من تجربه شو نداشتم

ولی فک کنم یه مدت از روش گذشته باشه ، مشخص نشه

اونجام پرسیدن بگو روده م کم کاره ، یوبس م اکثرا

شاید کمک کرد

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

یعنی برم باهاش زندگی کنم اگه رابطه نداشته باشیم می‌تونم ازین حق استفاده کنم ولی اگر ثابت بشه ک راب ...

ینی اگر بفهمن رابطه داشتی دیگ باید بری باعلش سر زندگی ؟؟

رابطه از عقب مکروهه و اگر زن راضی نباشه حرامه اگ فعمیدن میتپنی بگی مجبورم کردع راضی نبودم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

الزام به تمکین یعنی چی؟چراسخت میشه؟مگه ادم تمکین کنه محکوم میشه؟منکه شنیدم اکه تمکین نکنین محکوم میش ...

بابا خب از اول رابطه نداشتن دختره دست نخورده ست 

وقتی رابطه از اول داشته باشی و وسطاش دیگه تمکین نکنی محکومی

اگه اول چیزی بینتون نبوده که محکوم نمیشی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
یعنی برم باهاش زندگی کنم اگه رابطه نداشته باشیم می‌تونم ازین حق استفاده کنم ولی اگر ثابت بشه ک راب ...

دحترم با وکیل مشورت کن .ولی رابطه مقعدی هیچ ربطی به بکارت دختر و تمکین نداره .والا پرده بکارت داخل واژن هیج ربطی به مقعد نداره .مگه همسرت خواسته باشه از سلامت جنسیت قبل ازدواج باهات مطمئن بشه. فکر می‌کنم اشتباه گفتی برای طلاق میخوام .وقت طلاق این خانم هست که برگه بکارت میگیره برای ازدواج بعدیش و در آوردن اسم آقا از شناسنامه اس .ولی شما به کل انگار کن .نهایت بگو با این آقا ارتباطی نداشتم با نامزد قبلیم داشتم چی کارت میتونه بکنه .ولی با وکیل مشورت کن .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .