2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگ عاشق بودن بلد نیستم..

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 35 پست
با عرض پوزش  سابق درسته نه ثابق ... بازم ببخشید میون کلامتون غلط املایی گرفتم ...   &nbs ...

عیب نداره 

ممنون از اصلاحتون❤️

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
تمرکزمو برای کنکور از دست دادم و این حالمو بدتر میکنه این حالات افسردگی نمیزاره خوب درس بخونم!متاسفا ...

نگران نباش

تا حالا خم به اندازه کافی خوندی، ایشالا کنکورت رو خوب میدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش تا حالا خم به اندازه کافی خوندی، ایشالا کنکورت رو خوب میدی

ممنونم انشالله

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

عزیزم همه همینجورین زندگی هم شیرینی هم نمکی داره

ولی وقتی برگردی خونه خانوادت باور کن نمیتونی بدونش تحمل کنی باز برمیگردی چون به هم وابسته این...بعد ازدواج شاید اون احساسات قبل کمرنگ بشه ولی خیلی چیزا باعث میشه این رابطه محکم بمونه

عزیز من9ساله متاهلم و سن بالا ازدواج کردم ولی تجربه میگه اگه من همچنان دلتنگ همسرم هستم چون واقعا برای خودمم دلم تنک میشه برای خودم احترام و ارزش قایلم ...درنتیجه طرف هم بامن همینه

هیچچچچچ مسئله ای رو کش نمیدم شده تو پیام حلش میکنم و واقعا حل میکنم اگه مقطعی بشه یه روز سربازمیکنه و مشکل بزرگ میشه

سنتون خیلی کمه و همه چی طبیعیه به مرور بهتر میشه...یه عالمه راه هنوز دارید برای موفقیت و پیشرفت زندگپیتون هنوز مونده تا ساخته شه

ولی توروخدا همسر و ازدواجو قبله اولو اخر ندونین زندگی پراز پله های رشده که ازدواج یه قسمتشه نه همش...مردمن به شاغل بودن و تحصیلات من افتخار میکنه و کنارم بوده مستقل بودن دوره الان خیلی خیلی عزت نفس میاره

خداجونم حافظ خونوادم باش

2790
2778
2791
2779
2792