2777
2789
عنوان

لک لانه‌گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 30 پست
من روز موعدم لک داشتم و فکر کردم پریودم بعد از چند ساعت چک کردم و دیدم خبری نیس و باردار بودم دوروز ...

گلم نزدیکای موعدت دردهای پریودی داشتی زیره شکمت؟

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متفورمین میخورم ک دو روز دیگه تموم میشه تعدادی ک دکتر گفته بود مصرف کنم 

برای درمان دیابت؟

یا مقاومت به انسولین تخمدان پلی کیستیک؟

اصلا چون یکی از خاصیتهاش اینه که مقاومت ب انسولین رو درمان کنه و باعث بهبود علائم تنبلی تخمدان بشه ممکنه قاعدگی رو بندازه عقب ، چون سعی داره سیکل رو تنظیم کنه.

ولی از طرفی احتمال تخمک گذاری زو هم میبره بالا( با همون تنظیم سیکل مثلا اگر سیکلتون ۲۸ روزه هست روز ۱۲ تا ۱۶ و ب احتمال زیاد روز ۱۴ روز تخمک گذاری شماست)

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

گلم نزدیکای موعدت دردهای پریودی داشتی زیره شکمت؟

اره خیلی

دلم میخاس باردار باشم ولی چون دردم زیاد بود و خبری از پریودی نیود میگفتم خدایا یا پریود شم یا این دردم کم بشه

برا بارداری دومم مثل پریود درد داشتم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

برای درمان دیابت؟ یا مقاومت به انسولین تخمدان پلی کیستیک؟ اصلا چون یکی از خاصیتهاش اینه که مقاومت ...

تخمدان پلی کیستیک 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  
من روز موعدم لک داشتم و فکر کردم پریودم بعد از چند ساعت چک کردم و دیدم خبری نیس و باردار بودم دوروز ...

ببخشید چند روز بعد اخرین رابطتون بود 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  
اره خیلی دلم میخاس باردار باشم ولی چون دردم زیاد بود و خبری از پریودی نیود میگفتم خدایا یا پریود شم ...

منم دردام میگیره ول میکنه 

عینه پریودی 

ولی من اگه‌امروز درد داشتم فرداش حتما پری بودم 

اما شکر خدا دو س روزه درد های پریودی دارم ، ولی نشدم‌ ۷ فروردین شده بودم طبق برنامه ایی ک دارم ۴ اردیبهشت پریودمه چون جلوترم 

امکانش هست باردار باشم؟؟

ببخشید احساس سنگینی سینه هم دارم بو هارو ب خوبی حس میکنم در حالی ک‌ حس بویایی من ب شدت ضعیف بود

اره خیلی دلم میخاس باردار باشم ولی چون دردم زیاد بود و خبری از پریودی نیود میگفتم خدایا یا پریود شم ...

منم الان سه ماهم تمون شده و انگار پریودم انقد درد دارم کمر و پادرد و شکم مثل پریودی دکتر شیاف داده

توراهی دارم یه دخمل خوشگل😍🩷👼🏻🤰🏻
♥️🌱

همین الان درد خفیف پریودی میاد ومیره 

من کلا چه تو مجردی چ تا چن ماه پیش موقع پریود درد وحشتناکی میگرفتم ک باید قرص مسکن یا دردشو با داروگیاهی و کاچی و روغن مالی خوب میکردم 

همین الان درد خفیف پریودی میاد ومیره  من کلا چه تو مجردی چ تا چن ماه پیش موقع پریود درد وحشتنا ...

خب اون اشتباه بود

چون هورمونات تنظیم نبود و تنبلی داشتی عزیزم

این درد خفیف یعنی بهتر شدی ولی ممکنه تغذیه‌ات هنوز یکم ایجاد درد کنه

ولی باید جوری باشه ک هیچ دردی نباشه.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

منم دردام میگیره ول میکنه  عینه پریودی  ولی من اگه‌امروز درد داشتم فرداش حتما پری بودم&n ...

گلم نمیتونم قطعی بگم بارداری ولی انشاالله نی نی توی دلت باشه

خب ببین من همین الانم با اینکه بچمو شیش ماهه از شیر گرفتم ولی هنوز درد سینه دارم بوهارو هم میفهمم ماه پیش پریودیم دوروز عقب افتاد دکترم گفت تاثیر اب و هواس

الان شما اگه عقبم افتاده باشه بهترین راه اینه که صبر کنی

نی نی که فرار نمیکنه

البته میدونم ادم چه استرسی داره ولی خب جز صبر چاره ای نیست😗

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

گلم نمیتونم قطعی بگم بارداری ولی انشاالله نی نی توی دلت باشه خب ببین من همین الانم با اینکه بچمو شی ...

ان شاالله باشم 🥲اخه اینایی ک من گفتمو اصلا نداشتم