2777
2789
عنوان

مرگ عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 21 پست
😔😔😔 ولی گناه داشت  با حسرت رفت

خدا رحمتش کنه 

خیلیا هستن ک ناکام ازین دنیا رفتن 

بعضی وقتا مجبوری تحمل کنی ،

حالا فکر کن بعضی زن ها هستن با بچه کوچیک بیوه میشن چقد براشون سختره

خدایا شکرت 🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رحمتش کنه  خیلیا هستن ک ناکام ازین دنیا رفتن  بعضی وقتا مجبوری تحمل کنی ، حالا فکر ...

مرسی گلم اره سخت  تازه ما قرار بود پارسال ازدواج کنیم ولی نشد  وگرنه الان بچه داشتم🥲بنظرت دیگه فراموشم کرده؟ 

خدا رحمتش کنه.پسر عموم تازه نامزد کرده بود کشتنش.یک ساعت زخمی گوشه خیابون بود هیچکس نبردش بیمارستان هنوز صدای آخ گفتنش تو گوشمه😔وقتی چاقو میزدنش😭

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خدا رحمتش کنه.پسر عموم تازه نامزد کرده بود کشتنش.یک ساعت زخمی گوشه خیابون بود هیچکس نبردش بیمارستان ...

اخی خدا بهتون صبر بده عشق منم تصادف کرد  ۳ ساعت بعد  دیدنش تا کلی خون ازش رفته و همین باعث مرگش شد🥲🥲

اخی خدا بهتون صبر بده عشق منم تصادف کرد  ۳ ساعت بعد  دیدنش تا کلی خون ازش رفته و همی ...

چقدر اون لحظه سخته من تمام غصم اینه موقع مرگش تنها و درمونده بود.خدا به شما هم صبر بده عزیزم.براش خیرات کن.و از خودت غافل نشو زندگی ادامه داره جونم🌹

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰