2777
2789
عنوان

میخوام‌ خودکشی کنم بخدا که دیگ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 46 پست

اگه نمردی و ناقص شدی چی؟؟ اه مردی و بعد مردنتدهزاران بار بدتر بود چی؟ منم چندین بار برام‌پیش اومده دلم به شدت خواسته بمیرم ولی بعدا یاد اون زمانها افتادم و خدا رو شکر کردم که نمردم اون موقع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه تو باید کم بیاری  شوهرت چکار میکنه؟ چرا جدا نمیشی؟

با عشق اومد جلو زندگیمون بهترین بود،،کم کم خیانتاش شروع شد،هرسری یه داستان ،میخواستم طلاق بگیرم سر اولین خیانت نذاشت و گفت ترک میکنم،نکرد ادامه دادو براش عادی شد،هی بخشیدمو کوتاه اومدم،بابام فوت شده بهش فهش میده😭

بدترین الفاظ رو به مامانم میگه به خواهرامم همین طور 

ولی من احمق هی بهش فرصت دادم ،خدارو التماس کردم 

باهاش حرف زدم که خودشو اصلاح کنه،ناخواسته باردار شدم و ۳ ماهم بود فهمیدم و نمیشد سقطش کنم،تا میخوام جدا بشم هزار نفر میان وسط که جدا نشو،بخاطر پسرم صبوری کردم خیلیم کوتاه اومدم ولی این آدم درست نمیشه،به همه چی گیر میده 

من صورت و بدن زیبایی دارم ولی به چشمش نمیاد.

میگه دوست ندارم،بدم میاد ازت،بهش میگم خو طلاقم بده دست از سرم بردار ولی پا جلو نمیزاره،،تو بگو من چیکار کنم ،؟؟؟با این همه مرگ حقم نیست؟؟؟مردن بهترین راهم نیست؟؟؟؟

فقط بدون منم بریدم دیگه صبرم تموم شده ولی از خدا و اون دنیا میترسم که این کارو  نمیکنم

ببین همسایمون هفته ی پیش خودکشی کرد نمیدونی خانواده اش چقدر عذاب کشیدن چون قبر بهشون نمیدادن 

به خاطر پسرت صبوری کن یا جدا شو یا هیچ کاری نکن که دست روت بلند کنه به خاطر روان پسرت میگم بعدش کم کم یه فکری واسه زندگیت کن عزیزم 

درست میشه همینجوری نمیمونه 

با عشق اومد جلو زندگیمون بهترین بود،،کم کم خیانتاش شروع شد،هرسری یه داستان ،میخواستم طلاق بگیرم سر ا ...

عزیزم بیخیال خودتو رها کن بزار خیانت کنه. تو اعصاب خودتو بهم میزیزی خودتو مریض میکنی اوقان فراغت خودت و بچتو دافون میکنی ک چه بشه مگ ذات مردا عوض میشه. اصلا شمت گوشیش نرو تو ک زیاد گیر بدی و حساس باشی اونم بدتر میکنه. برا خودت زندگی کن باید جوری قوی باشی ک بود نبود برات فرقی نمیکنه. درسته شوهرته اما تو تلاشتو کردی دیگ ولش کن گوربابا خودش و دوس دختراش 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

فقط بدون منم بریدم دیگه صبرم تموم شده ولی از خدا و اون دنیا میترسم که این کارو  نمیکنم ببین هم ...

اگه بخوام چه کارا کردم برا این زندگی باورت نمیشه ،من کسی بودم که همیشه گفتم خودکشی بدترین راهه،ولی دیگ راهی ندارم،دلم‌مرگ میخواد ،دلم یه زندگی آروم میخوام ،دلم یه شب آروم خوابیدن رو میخواد،بخدا خواسته هام زیاد نیستن،آخه مگه گناه من چیه تو اوج جوونی مرگ و انتخاب کردم بجا رندگی،اون خدایی که میگه خودکشی نکن گناهه،چرا الان صدامو نمشنوه،یه گوشه چشم برام باز نمیکنه؟؟خودش خسته نشده از گریه هامو زجه هام؟؟چاقویی که تیز شد گلومو ببره ندید امشب؟

خواهش میکنم نکن. می‌دونم سخته. چون بودم منم تو این شرایط.حتی خیلی خیلی خیلی فجیع‌تر.اما بخاطر بچه موندم. حامی نداشتم .الان خوشحالم ک موندم و درست شد...هرچند الان افسردگی گرفتم و تحت درمانم.اما افسردگیم رو کیفیت زندگیم خیلی اثرنذاشته. کارهای روزمره ام رو به بهترین شکل انجام میدم...هرچند گاهی هم بی حوصلم. ولی آدم سالم مگه بی حوصله نمیشه؟

من ته‌ته هرچی رنجه رو دیدم. ولی خدا همیشه بزرگه...با هر اعتقادی که هستی سرت رو بزار تو آغوش خدا.

برای آرامش دلت صلوات فرستادم. اگر دوست داشتی میتونم به حرفات گوش بدم واگر چیزی بلد بودم بگم بهت

با عشق اومد جلو زندگیمون بهترین بود،،کم کم خیانتاش شروع شد،هرسری یه داستان ،میخواستم طلاق بگیرم سر ا ...

تنها راه حل جدا شدنه یک تنه با همه بجنگ ولی جدا شو و خودتو و پسرتو آزاد کن

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...

اگ ما زنا کوتاه نیاییم و صبور نباشیم فک میکنی چ میشه. هممون تو دادگاهیم. محل نزار اصلا مرده فرضش کن. محل نزاشت تو بیشتر محل نزار کی ضرر میکنه خوده مرده ک لیاقت محل رو نداره

میتونم بگم بیشتر کسایی که دست به این اقدام زدن فقط تحت تاثیر یک احساس و مدام فکر به خودکشی و افسردگی قرار گرفتن  و بعد از انجامش پشیمون شدن ولی دیگه دیر شده بوده .با خودکشی آدم سریع نمیمیره ممکنه آسیب ببینی و بعدش یک عمر پشیمون بشی و با زندگی مواجه میشی که از قبل بدتر شده حالا تصمیم با خودته یا تحمل می‌کنی و زندگی بهتری رو برای خودت میسازی یا اینکه خودتو تباه می‌کنی . خودکشی هیچ دردی رو دوا نمیکنه و فقط کار خودتو تو زندگی بدتر می‌کنه . 

اگه بخوام چه کارا کردم برا این زندگی باورت نمیشه ،من کسی بودم که همیشه گفتم خودکشی بدترین راهه،ولی د ...

میدونم چی میگی درکت میکنم

اکه معتقدی برو قرآن بردار همینارو به خودش بگو بعد یه صفحه رو همینجوری باز کن ببین چی نوشته مطمئنم آروم میشی چون مبینی چه قشنگ جواب داده

بعد زایمان زن حساس میشه بخاطر هرموناش.افسرده میشه ب توجه نیاز داره بحث میکنه دلش محبت میخاد  و مرد هم تنوع طلب و سرد میشه ب زندگی. اما پسرت ک بزرگ شد درست میشه خوب میشین. دیگ هم بچه نیار