2777
2789
عنوان

قیمت کلیه الان چنده حدودا ؟ کسی میدونه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 20 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من گفتم سخت نیس؟ حرف علمی و منطقی زدم که نمیشه کلیه سالم رو داد و مال یکی دیگه رو گرفت انقدام ...

بله درسته 

فقط من یه چیزی یادم اومد 

یه کاربری تاپیک زده بود من نظرم رو گفتم شما به خانوادم توهین کردین 

بعدشم خواستم جواب بدم قفل شد حرفتون خیلی بد بود ازونموقع یادمه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بله درسته  فقط من یه چیزی یادم اومد  یه کاربری تاپیک زده بود من نظرم رو گفتم شما به خانو ...

والا من نمیدونم کی رو میگین؟ من به کسی هرگز توهین نمیکنم و کلا کاری به کسی ندارم . شاید بد برداشت کردین. در کل اگه ناراحت شدین معذرت میخوام

والا من نمیدونم کی رو میگین؟ من به کسی هرگز توهین نمیکنم و کلا کاری به کسی ندارم . شاید بد برداشت کر ...

خواهش میکنم 🙏 🌹

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
خدا کنه همینی ک میگی باشه ولی تاجایی ک تحقیق کردم زندگی با یدونه کلیه بی ضرره و خطری تهدید نمیکنه&n ...

امیدوارم زندگیت سروسامان پیدا کنه دوست عزیز مجبور نشی دست به همچین کاری بزنی به هرحال باجونت ریسک می‌کنی...یکی از آشناهای ما نزدیک سه میلیارد یکی بود ازش میخواست وکاملا جدی بودن ومشتری داشت اما دقیقه نود آشنامون منصرف شد مشکلش حل شد و دیگه بیخیال فروش کلیه اش شد اما سه میلیارد خریدار داشت

2790
2778
2791
2779
2792