بچه ها چند ماه پیش یه تاپیک زدم دوستم با یه پسر خیلی پولدار دوست شده
خب
از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمیدونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....
کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمیدونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)
بعد پسره پیج اینستای منو پیدا کرده بهم درخواست داده
خب
بعد پسره پیج اینستای منو پیدا کرده بهم درخواست داده خب
بعد شما قبول کردی