2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بین ۱۵ تا ۲۰ سالته عااااااااا خییییلی نچرال و از خودت راضی هیکل متوسطی داری قدت بین ۱۵۵ تا ۱۷۰ اع ...

همش درسته دمت گرم ولی من از خودم اصلا راضی نیستما😓💔

میشه نامزدمم بگی 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اخرهفته انتقال ای وی اف دارم انشائ الله مثبت؟؟دختر یاپسر؟؟؟ کی خونه میخرم لطفا گلم جواب میدی

اووووو حس خوبی ندارم ولی ۷۰ ۳۰ اع و انشاءالله مثبته

هرچی مامانت میگه

۲ وعده دیگه یا ۳ وعده

اووووو حس خوبی ندارم ولی ۷۰ ۳۰ اع و انشاءالله مثبته هرچی مامانت میگه ۲ وعده دیگه یا ۳ وعده

مامان ندارم عزیزم چی رو مامانم میگه فداتشم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میتونی بگی حاجتت چیه؟

فعلا ن تا وقتی که برآورده بشه 

ترو خدا بگو حست میگه چقدر وقت دیگه برآورده میشه

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....