چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا حالا قارچ فریز نکردم و تجربه ندارم گوگل کن ببین چطور بهتر میمونه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بعد بریز تو قابلمه درحال جوش بهش نصف استکان آبلیمو یا سرکه سفید و یک قاشق نمک اضافه کن پنج دقیقه که جوشید آبکش کن بعد بلافاصله تا داغه بریز تو ظرف آب و یخ چند دقیقه هم تو آب یخ بمونه بعد آبکش کن بذار آبش بره فریز کن