2737
2734

یعنی قارچ و فریز کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2742

۱ .من میشورم بعد خشک میکنم بعد پوستشو میکنم و خورد میکنم میزارم ظرف در دار تو فریزر 

۲.باقالیارو بشور پاک کن بزار خوب بپزه بعد برنجو بریز روشو بعد شویدو جعفری بعد آبکش کن و بعد دم بده 

بله

من تا حالا قارچ فریز نکردم و تجربه ندارم گوگل کن ببین چطور بهتر میمونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2738

قارچ ها رو پاک و خشک میکنم تو یه ظرف در بسته کاغذ میزارم میچینم باز روش کاغذ میزارم ،تا ۱ماه هم ماندگاری داره.

قارچ بلانچ شده رو دوست ندارم.

باقلا رو پاک میکنم پوستش رو در میارم نصف میکنم‌تو کیسه فریزری ،فریز میکنم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
مرسی عزیزم

بلانچ کردن قارچ 

اول قارچ ها رو بشور بعد حلقه حلقه خورد کن

بعد بریز تو قابلمه درحال جوش بهش نصف استکان آبلیمو یا سرکه سفید و یک قاشق نمک اضافه کن پنج دقیقه که جوشید آبکش کن بعد بلافاصله تا داغه بریز تو ظرف آب و یخ چند دقیقه هم تو آب یخ بمونه بعد آبکش کن بذار آبش بره فریز کن 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز