2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعی که..

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مرد داره بعضی مردا واقعا از رو سادگی و بی شیله پیله بودن این حرفو میزنن ولی امان از بعضی مردای دیکه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
این که خوبه یه مغازه لوازم آرایشی من میشناسم آقاهه با خانومش با هم کار میکنن ظاهرا مرده تخصص بیشتری ...

این که عجیب نیست من زیاد دیدم خب شغلشون دیگه

البته من باشم دوست ندارم همسرم همچین شغلی داشته باشه ولی برای خیلی مهم نیست

مشتری پیام داد بهش میگه فلان روز بهم اینجوری گفتی حالا شناختی 😉 شوهرمم پیاماشو پاک کرد بعد دیدم خا ...

ببین اگر اونا همدیگر رو زیاد میبینن و باهم کار میکنن خیلی غیر طبیعی نیست حرف شوهرت، من خودم چند سال شاغل بودم رابطه ها تو محل کار تقریبا صمیمیه، شاید درست نباشه ولی خیلی مردها این حرفارو میزنن فقط زناشون خبر ندارن، پس فکر خودتو مشغول نکن احتمالا شوهرت به منظور بدی نگفته همینجوری از صمیمیت گفته

قبلا هم همسرتون از اینجور پیاما داشته؟

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
ببین اگر اونا همدیگر رو زیاد میبینن و باهم کار میکنن خیلی غیر طبیعی نیست حرف شوهرت، من خودم چند سال ...

متاسفانه حرفت درسته.

منم تو محل کارم صمیمت های همکاران رو میدیدم و همیشه فکر میکردم طفلی خانماشون فکر میکنن چه شوهرای زحمتکش و سربه راهی دارن. 

چندشم میشه از اینجور روابط.

مردها هم که کلا سر و گوششون میجنبه.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.