2777
2789
عنوان

بچه ها احساس میکنم خیلی زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 65 پست

وای عزیزم خیلی قشنگی و بانمک هستی که تازه بدون ارایش و عکست بدون فیل تره باور کن همه تو واقعیت همینن خودتو با این بلاگرا مقایسه نکن هزار تا عمل و ارایش و ف یلتر و ادیت دارن

چشات درشته بینیت و لبات متناسبه  

اگه دوست داشتی برو فیبروز ابرو خیلی قشنگگ میکنه حالت ابروهاتو من فیبروز کردم چهرم از اینرو به اونرو شد

واسه لاغر شدن هم برنج و ماکارونی رو تا حد امکان خیلی خیلی کم بخور و رژیم فستینگ بگیر تو گوگل سرچ کن رژیم فستینگ و برات میاره

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم خیلی قشنگی و بانمک هستی که تازه بدون ارایش و عکست بدون فیل تره باور کن همه تو واقعیت همینن ...

مرسی مهربونم خیلی بهم اعتماد به نفس دادی،کاش برگردم به وزن سابقم 

مرسی مهربونم خیلی بهم اعتماد به نفس دادی،کاش برگردم به وزن سابقم 

خداشاهده یذره اغراق نکردم یجور گفتی زشت شدم فکر کردم چه عکسی میخوای بزاری قیافت اصلا اصلااا ایرادی نداره شما ایرادت اینه که اعتماد به نفس نداری رو اعتماد به نفست خیلی کار کن کتاب راجع به بالا بردن اعتماد به نفس پیدا کن بخون یا اگه هزینشو نداری تو گوشی هم میتونی از کانال های تلگرام سرچ کنی بخونی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

خداشاهده یذره اغراق نکردم یجور گفتی زشت شدم فکر کردم چه عکسی میخوای بزاری قیافت اصلا اصلااا ایرادی ن ...

فدای تو بیا یه عکس دیگمو بزارم بگو بهم میخوره چند سال باشم