2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهشا توضیحی بابت رفتارات بده و منم تگ کردی تاپیکتو قفل کردی! متاسفم که به خاطر اینکه بیگناه به نظ ...

@niniyar_5 لطفا تاپیک ها رو برگردونید

دیشب نینی یار۲ گفتن رسیدگی میکنن ولی مشکل هنوز حل نشده

چهارمین تاپیک من در نینی سایت(تاپیک حباب🫧)همیشه باز هست و اونجا میتونیم باهم حرف بزنیم! https://www.ninisite.com/discussion/topic/13471980/%d8%ad%d8%a8%d8%a7%d8%a8 من! ممکنه سه روز ۲۴ ساعته تو سایت باشم یا یه ماه اصلا نینی سایت آنلاین نشم! خودتون عادت کنید دیگه مرسی:/درباره من

پروانه زندگیم...

تو برام مث یه مادر بودی🥲تو خونه ی دومم

من خونه رو دوس نداشتم:) ولی صاحبخونه رو چرا...

چقد عاشقتم:)شما دیدین همچین خانوم معلمی؟؟

روزشو تبریک گفتمو بغلش کردم🫠داشت باهام حرف میزد یهو بم گفت مامان🥲قند تو دلم آب شد...

تو زیبایی رو یادم دادی،مهربونی و عشقو! محبت به غریبه ها رو... انسانیتو🥲بهترین آدم زندگیمی! قشنگترین رویا که بهم گفتی صدام بزن مامان!🫠

میدونی من هیچ وقت روز معلم بهت کادو ندادم:) ولی هرسال روز مادر چرا🙃چون تو مثل مادرمی... مامانی🥲

با وجودت تیکه تیکه های قلبمو حس کردم:)

تو فرشته زندگیم بودی...

تو کسی بودی که دستمو گرفتی منو از تاریکی بیرون اوردی🥲تو مسیر زندگیمو نشونم دادی... تو منو مث دخترت دونستی🥲الگوی زندگیم،عاشقتم،هیچ وقت نمیتونم محبتاتو جبران کنم🫠

روز همه‌ی خانوم معلمای مهربون مبارک