باید پیازش خیلی زیاد باشه تقریبا حجم پیاز به اندازه مرغ باشه و مرغها رو بچینی روپیاز دوسه بار مرع ها رو زیر و رو کنی یک ساعت بعدشم نصف لیوان آب جوش بریزی زیر مرغا که ته نگیره اینو بدون آلو بهش میگن مرغ بهشتی اگه زیره داری بهش بزن حرارت خیلی کم مثل دم کشیدن برنج دو ساعته پخته میشه حتی اگه تیکه بزرگ باشه
من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.
برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس