باید پیازش خیلی زیاد باشه تقریبا حجم پیاز به اندازه مرغ باشه و مرغها رو بچینی روپیاز دوسه بار مرع ها رو زیر و رو کنی یک ساعت بعدشم نصف لیوان آب جوش بریزی زیر مرغا که ته نگیره اینو بدون آلو بهش میگن مرغ بهشتی اگه زیره داری بهش بزن حرارت خیلی کم مثل دم کشیدن برنج دو ساعته پخته میشه حتی اگه تیکه بزرگ باشه
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه