2789
عنوان

از شوهر ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 67 پست
با فیلم رقص خالش خود ار ضا یی کرده؟ خب پس مریض جنسیه😐

اره 😪😪خیییلییی دلم برای خودم میسوزه ک وقت و انرژی و... همه چی رو وقف همچین آدم بی لیاقتی کردممم😥😥😥😣😣من لیاقتم این زندگی نبود واقعااا بخداااا قسم ک نبوووددد😪😪😪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ولی یه چیزی بهت میگم حرفمو قشنگ به خاطر بسپار. اصلا اصلا اگه شوهرت حرفای قشنگی بهت زد یا نمیدونم انکار کرد یا گفت حداقل خیانت نمیکنم و اینا اصلا جدی نگیر. باور نکن. دلم نمیخاد بگم ولی چهارماه پیش من ۷ ماهه حامله بودم، پسر عموم برق کاره اومد خونمون برامون اتصالی کرده بود کلا قطع شده بود اومد درست کنه شوهرمم خونه بود، شوهرمو میفرستاد پایین برقو وصل کنه تو همون تایم کوتاه داشت به من تعرض میکرد از قصد چهار بار فرستادش پایین منم چون حامله بودم اینقدری ترسیده بودم و حالم بد بود که نتونستم چیزی بگم فقط دفعه آخر بهش گفتم برو گمشو وگرنه به شوهرم میگم که هرچند بعد از اینکه رفت بلافاصله گفتم. یه هفته پیش زنشو یه حا دیدم و تصمیم گرفتم این موضوع رو بهش بگم و اون اینجوری بود که فکرشو نمیکردم اصلا میدیدم بعضی وقتا چشم چرونی میکنه و جلو خودم به دخترا زل میزنه ولی خب خیانت نه. باورم نمیشد اینو ازش می‌شنیدم فقط اینو بدون که کسی که چشم چرونی میکنه تعهد نداره و کسی که تعهد نداره خیانت میکنه، اصلا خود همون چشم چرونی هم خیانت به حساب میاد. پس تروخدا نذار با حرفاش گولت بزنه

عزیزم با این شدت عصبانیت که شما داری ، فقط کار خودت رو خراب میکنی . سعی کن آرام بشی بعد با حوصله فکر کن . 

به خاطر هیز بودن حتی اگر بتونی برای دادگاه اثبات هم بکنی حکم طلاق نمیدن . مشاور رفتن هم برای الان شما پول حروم کردنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

قبل از طلاق مشاور برن فکر کنم بهتره ولی کلا موضوع دردناکیه🤦🏼‍♀️

خییییلییییی دردنااااک😓😓😓 دیشب میخاسم زنگ بزنم مامانش و بگم این چ پسریه ب این جامعه تحویل دادی و... باز کاربرا گفتن نه نگووو منم ریختم تو دلم.‌‌،😔😔😔ولی واقعاااا دیگه هیچ حسی ندارم بهش بی تفاوت شدم ديگه آرزوی مرگشو دارم 

این موردبین اقایون عادی هست باید حساسیت نشون ندی و کنترلش کنی وچشم ودلش رو سیرکنی

چطوری اخهه؟؟بقران قسم من هیچیی کم ندارم از اندام گرفته تا خوشگلی...😔😔ولی این دیگه آدم بشو نیسسسسس 

ولی یه چیزی بهت میگم حرفمو قشنگ به خاطر بسپار. اصلا اصلا اگه شوهرت حرفای قشنگی بهت زد یا نمیدونم انک ...

وااایییی چقددد بددد😓😓خدا از روز زمین نابودشون کنه الهییییییی خدااااااا....😫😫😫😫😪

نه بابااا محل سگممم نمیزارم بهش دیشب اومد سمتم زدم تو صورتش و از اتاق پرتش کردم بیرون😣ب گوه خوردن افتاده بود ولی من دیگه خر نمیشم مث دفعه های قبل...😣تو محل کارش هم مطمعنم با دخترا و زنای ک میگه مطلقه هستن لاس میزنه و...😣ولی نمیدونم ک چطوری ثابت کنم واسه دادگاه و...😓😓😓

این موردبین اقایون عادی هست باید حساسیت نشون ندی و کنترلش کنی وچشم ودلش رو سیرکنی

ا چه حرفی سمی ایه که شما میزنی؟ اینکه تمام مردا اطراف شما خرابن دلیل نمیشه بقیه هم همینطور باشن. توروخدا استاندارد های زنا رو پایین نیارید واقعا خجالت آورا. بعدشم این از مریضی اون آقا هستش مشکل از خانوم نیست که میگی چشم و دلش رو سیر کنه

عزیزم با این شدت عصبانیت که شما داری ، فقط کار خودت رو خراب میکنی . سعی کن آرام بشی بعد با حوصله فکر ...

اوهچم پس چکار کنم خب بنظر شماا؟؟😔😔😔بمونم و بسازم باهاش اونم مجبوری؟؟؟چون واقعااااا دیگع حسم بهش نابود شده کلا از چشمم مث سگگگگگ افتاده هیچ حسی بهش ندارم 

ا چه حرفی سمی ایه که شما میزنی؟ اینکه تمام مردا اطراف شما خرابن دلیل نمیشه بقیه هم همینطور باشن. تور ...

دقیقااا😥😥😥من بخدا هرکاری کردم ک چشم و دل سیر باشع ولی خب نمیشع دیگه اینجور آدما هیچوقت آدم نمیشن متاسفانه....😣😣😣