2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم برای منم میگیری 

خواهش میکنم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

برای من

باافتخار دخترایرانم دوست پسرداشتن یا دوستِ پسرداشتن توهین به دختره!پس ربطی به عقیده نداره❌️توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!نمی زارم به عقایدم وکشورومذهبم توهین بشود😉 شمامجبورنیستی که توایران زندگی کنی ولی اگرداری زندگی می کنی مجبوری که به قوانین اسلامی احترام بگذاری!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️ ان شاالله همه جوانان ونوجوانان عاقبت به خیربشوند.لطفا لطفا درموردچیزی که نمیدونید مخصوصا درحکم شرعی،نظرندید👌✅️خدااگه راحتیمون میخاست نمیومد احکام بنویسه.کاربرایی که میگین خداراحتیمونومیخاد،اگراینطور بود پس همه دزد بودند چون خداراحتیشونومیخاست!از راحتتره ازساعت هاعرق ریختن! پس الکی بهانه هایی مثل ایناتشریفاته،الکیه رورواج ندید✅️❌️سوالات شرعی ودینیتون رامی تونیدبه صورت آفلاین وآنلاین که دارید ازسایت پاسخگویی سوال کنید وپاسخ درست بگیرید✅️👌❌️عقب مونده نیستم.افکارمم پوسیده نیست امایادگرفتم ارزشهامو پای کسی که ممکنه فردانباشه نزارم🙂
2809