2777
2789
درمان بعید میدونم همسر منم یک ماهه تشخیص دوقطبی دادن. نمیدونم درسته یا نه. فعلا دارو میخوره. خودش د ...

وای خدا از آینده می ترسم😭

انشاالله بهتر بشن

علائم شدیدشونو میگی عزیزم؟ 

حمله ی پانیک هم داشتن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا از آینده می ترسم😭 انشاالله بهتر بشن علائم شدیدشونو میگی عزیزم؟  حمله ی پانیک هم داش ...

حمله مانیک

بله

به خاطر همین مانیک تشخیص گرفت. تا حالا مشکل خاصی نبود جز اینکه عصبانی میشد

من فهمیدم قهوه براشون عین سم هست. برای اونایی که دوقطبی ۱ هستن. دچار مانیک میشن. اتفاقی که برای همسرم افتاد. دوقطبی ۲ انگار بیشتر فاز افسرده هستن.

آشنای شما کدوم مدل هست؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
آره وحشتناکه حالتام وحشتناک نه هر دو رو دارم

حالتت چطوریه مثلا؟

میتونی یه ذره توضیح بدی؟

چند سالته؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دکتر نوعشو نگفت ولی هر دو فاز هستش

نوع ۱ معمولا توی حالت مانیا از کنترل خارج میشن. احتمالا شما دچار هیپومانیا شدین و نوع ۲ هستین. بهت پیشنهاد میکنم خواب و خوراکت به موقع باشه، از طنش و استرس فرار کن. حتما پیش مشاور برو و قهوه اصلا نخور

الان برات دارو تجویز شده؟ 

نوسانات خلق(گاها ثانیه ای) شیدایی افسردگی حملات پانیک و ....

پانیک بعید میدونم ربطی به دوقطبی داشته باشه. من خودم دچار پنیک شدم.

شما موقع شیدایی چطور بودی؟ 

نوع ۱ معمولا توی حالت مانیا از کنترل خارج میشن. احتمالا شما دچار هیپومانیا شدین و نوع ۲ هستین. بهت پ ...

دقیقا کارایی که نباید رو دارم میکنم🤦🏻‍♀️

دکتر قبلاً رفتم گفتم دارو بهم نده می ترسم💔

پانیک بعید میدونم ربطی به دوقطبی داشته باشه. من خودم دچار پنیک شدم. شما موقع شیدایی چطور بودی؟  ...

حالات سرخوش

اینکه بهترین آدم روی زمینی

خندیدن الکی

کارایی که از روی فکر انجام نمی‌شه

هذیون گویی

دقیقا کارایی که نباید رو دارم میکنم🤦🏻‍♀️ دکتر قبلاً رفتم گفتم دارو بهم نده می ترسم💔

ببین همسر من ۴۳ سالشه، تا حالا مشکلش معلوم نبود. پرخاشگری داشت گاهی، ولی اصلا تصورم نمیکردم دوقطبی باشه. بخاطر خوردن زیاد قهوه، روزی ۵، ۶ تا اسپرسو دوبل، و فشار کاری دچار مانیا شد. 

اگه هنوز برات دارو تجویز نشده، پس دکتر لازم نمیدونسته. به خودت بیا، اگه سالم زندگی کنی شاید انشالله هیچوقت نیاز به دارو نباشه. به هر حال اکثر مردم ممکنه درجاتی از دوقطبی داشته باشن، ولی بروز و میزان اون مهمه