2777
2789
عنوان

بیاین براتو کوثر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من میخونی انگیزه بگیرم بخونم تا قبول شم؟

چرا که نه عزیزم

ان شاءالله انقد نیرو بگیری که با قدرت و اعتماد بنفس بالا قبول بشی

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

دعا کن تو ازمون اموزگاری قبول بشم . قرار بود این هفته جوابهاش بیاد نیومد . ااااای خدااااا چقد بی برنامه ان اینا .

اسمم زهراست .

منم واسه حاجت روایی دل شما دعا میکنم .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

دعا کن تو ازمون اموزگاری قبول بشم . قرار بود این هفته جوابهاش بیاد نیومد . ااااای خدااااا چقد بی برن ...

به روی چشمم عزیزم

اتفاقا منم منتظر جوابشم

ان شاءالله به حق امیرالمؤمنین هردومون قبول بشیم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
چرا که نه عزیزم ان شاءالله انقد نیرو بگیری که با قدرت و اعتماد بنفس بالا قبول بشی

مرسی قلبم الهی توهم به آرزوی قلبیت اگه برات خیری درش هست برسی🩷

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مرسی گلم چشم به امید خدا طعم شیرین قبولی تو رشته ی دلخواهت رو میچشی

ممنونم بابت مهربونیات 

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

به روی چشمم عزیزم اتفاقا منم منتظر جوابشم ان شاءالله به حق امیرالمؤمنین هردومون قبول بشیم

ان شاا... 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

2790
2778
2791
2779
2792