عزیزم پرستاری رشته ی خوبیه؟ درسته حجم درس و کارش زیاده ارزششو داره؟ اگه برمیگشتین عقب همین رشت ...
اره به لحاظ بازار کار رشته ی خوبیه/ درس ها هم یکم سختن کلا درس های علوم پزشکی سختن ولی خوب اگر بدون مشغله باشید راحت از پسشون بر میاین / به لحاظ کاری هم اگر واقعا علاقه وجود نداشته باشه شغل سخت و پر از مسئولیتی هست چون با جون آدم ها سر کار دارین همراه بیمار هست محیط آلوده بیمارستان ولی با این وجود چون دوستش دارم زیاد اینا برام سخت نیستن البته منم زیاد کار نکردم و فعلا دانشجو هستم و برای کارآموزی بیمارستان می ریم
درسته عزیزم پس میرم همون هنرستانم میگم که میخوام دیپلم تجربی بگیرم خودشون منو میفرستن آموزش پرورش در ...
خواهش می کنم😘من سه سال پشت کنکور بودم و البته خوبم درس نمی خوندم همین امسال که یکم جدی تر خوندم قبول شدم. پیشنهاد میکنم برای درس زیست دوره های سالانه حنیف عظیمی شیمی آقاجانی و بابایی فیزیک یحیوی و ریاضی اریان حیدری رو ببینید من با اینا نتیجه گرفتم / فیلم های برای سال گذشته اش رایگان تو روبیکا پیدا میشه حتما نزدیک کنکور آزمون جامع از همه ی موسسات رو حل و تحلیل کنید و به صورت هفته ای و ماهانه نکاتی که از تست ها درآوردید و یادداشت کردید مرور کنید انشالله موفق باشید
خواهش می کنم😘من سه سال پشت کنکور بودم و البته خوبم درس نمی خوندم همین امسال که یکم جدی تر خوندم قبو ...
عزیزم شما فیزیك و ریاضیو چند درصد زدین؟؟ چون الان کنکور فقط کتابای تخصصی مهمن اکثرا سرچ کردم فیزیك و 20 درصد زده بودن یه ذره واسه این دو کتاب استرس دارم بقیش واسم راحت تره و اینکه شما روزی چند ساعت تایم گذاشتین واسه درس
یعنی ناامید نشم🥲خیلیا میگن به درد نمیخوره حقوق انچنانی نداره خیلیا هم میگن خوبه
نه اگر واقعا بهش علاقه داری برو و براش حسابی تلاش کن چون ارزش داره و اینکه حتما مجبور نیستی تو بیمارستان کار کنی می تونی در آینده دوره های زخم و بوتاکس و کاشت مو و اینا رو ببینی و صاحب درآمد بشی😘🦋همین استاد هایی که گفتم فیلم هاشونو دقیق ببین سال اول قبول میشی انشالله موفق باشی✨️🌱