2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لری

لرکجا

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)
طعم گی میداد😂

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)
من با۳۰۰ هزار تومن‌مواد تو خونه ۵ تا پیتزا پر از مواد و پنیرپیترا درست میکنم. خودت درست کن .

ممنم همیشه درست میکنم 

الان هوس کردم حال نداشتم رفتم گرفتم تومش لیش بود☹️

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝
مگه میشه همچین چیزی

والا به خدا من فر نوری دارم .نون نیمه آماده از  نان ساندویچ فروشی ها میخرم با قارچ و سوسیس و پنیر پیتزا و سس و فلفل دلمه ای .۵ تا پیتزا قشنگ در میاد موادش هم ۳۰۰ میشه یکبار امتحان کنید ببینید راست میگم یا نه .تازه پیتزام از پیتزا بیرونم خوشمزه تر میشه

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
والا به خدا من فر نوری دارم .نون نیمه آماده از  نان ساندویچ فروشی ها میخرم با قارچ و سوسیس و پن ...

چه خوب نوش جان

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤