2777
2789
عنوان

چرا من دوران عقد رو درک نمیکنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 37 پست
من توعقد فهمیدم اون فرد آدم زندگیم نیست و جدا شدم... و البته کاش قبلش مشاوره و نامزدی داشتم

فرقی با طلاق نداره 

عروسی هم میکردی بعدش میفهمیدی ادم زندگیت نیست جدا میشدی

به جاش همون دوران نامزدی بهتره که چیزی هم تو شناسنامه نباشه بعد جدایی 

به نظر من البته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

من که از محضر  مستقیم خونه بخت...........اصلا ازین حواشی خوشم نمیاد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
یکی از فامیلای ما ۵ سال عقدشون طول کشید 🫣

منم این موارد رو زیاد دیدم 

ما اگه همون موقع پول داشتیم وقتی جشن عقد گرفته بودیم می‌رفتیم خونه خودمون 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
خونه و جهاز رو خب قبلش اماده میکنیم 

ما ۷-۸ ماه کلا عقد بودیم بنظرم در این حد خوبه سر حوصله و راحت افتادیم دنبال خرید وسایل و اجاره خونه و کارهای عروسی 

مخصوصا توی ازدواج سنتی یک عقد کوتاه لازمه تا طرفین با اطمینان خاطر بیشتری شروع کنن به هزینه بابت جشن و جهیزیه و این چیزها

اونایی که فاصله میندازن به خاطر جور کردن خونه و جهیزیه اس یا عروسی

ما البته از زمان عقد زندگی کردیم با هم تو خونمون

۴ ماه بعدش عروسی گرفتیم که نخوره به فصل امتحانای دانشگاه و تو تابستون باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
فرقی با طلاق نداره  عروسی هم میکردی بعدش میفهمیدی ادم زندگیت نیست جدا میشدی به جاش همون دوران ...

فرقش هزینه جهیزیه و عروسی هست و آبروریزیش کمتره... درضمن توعقد شناسنامه  روهم میشه عوض کرد ولی عروسی اسمش میمونه

2809