2777
2789
دقیقا آخه بردار همسرم منم واریکوسلش عمل کرده. خود همسرم میگه میدونم ارثی واریکوسل دارم دکترا متوجه ن ...

مناسفانه بعضی از دکترا براب عمر و روان از دست رفته بیمار اهمیتی قائل نیستن. حالا برید تا ببینیم چی میشه هم شد جواب.ادم توی این راه خسته است دنبال درمانه. کسیکه دوتا بارداری پوچ و سقط داشته دیگه نایی برای بلاتکلیفی نداره. من دکتر اولیو اهمیت ندادم رفتیم پیش یکس دیگه که خداروشکر سونو رنگی بیضه نوشت حتی با سونو سیاه سفید که قبلش داده بود هم واریکوسل معلوم نشد. کاش شما هم همسرت سونو رنگی بده. اصرار کن دکتر بنویسه براش

مناسفانه بعضی از دکترا براب عمر و روان از دست رفته بیمار اهمیتی قائل نیستن. حالا برید تا ببینیم چی م ...

ممنون که جواب دادی خدا خیرت بده. باید کفش آهنی پام کنم برم دنبال درمان. سونو رنگی چجوریه نشنیده بودم؟

انقدر تو این مسیر  سنگ و بدبیاری سر راهمون قرار گرفته که نمی‌دونم چی بگم. یکسال پیش سونو داد یجای معروفم رفتیم سونوگرافه همون موقع گفته بود واریکوسل شدید بعد که جواب داد همه را نوشته بود نرمال ماهم کلی خداروشکر کردیم و اومدیم بیرون. نگو اونی که تایپ میکرد جوابو اشتباه زده بود…ماهم یکسال تمام علاف بودیم تادوباره به شوهرم گفتم بریم سونو و آزمایش بده تا معلوم شد بالاخره یجای کار درست نیست… همینم دکترم میگفت نمیخواد آزمایش اسپرم بده خودم التماسش کردم گفتم بنویس تا برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که جواب دادی خدا خیرت بده. باید کفش آهنی پام کنم برم دنبال درمان. سونو رنگی چجوریه نشنیده بودم ...

ای وای چ بدشانسی بوده. خوب وقتی مجدد سونو داد چیشد؟

سونورنکی بیضه بگو خودش میدونه. فقط سیاه سفید ننویسه.جای خوبم برید. همین خودش دیگه همه چیو مشخص میکنه و دیگه دکتر نمیتونه بگه چیزی نیست

ای وای چ بدشانسی بوده. خوب وقتی مجدد سونو داد چیشد؟سونورنکی بیضه بگو خودش میدونه. فقط سیاه سفید ننوی ...

سونو مجدد گرید ۲ بود ولی میگم ۵ تا اورولوژ رفتیم معاینه کردن آزمایشاشو دیدن گفتن در حدی نیست که عمل بخواد و برید قرص بخورید و اقدام کنید

سونو مجدد گرید ۲ بود ولی میگم ۵ تا اورولوژ رفتیم معاینه کردن آزمایشاشو دیدن گفتن در حدی نیست که عمل ...

اها. خوب برای بعضی ها هم عمل چاره کار نیست. اگه یکبار پوچ میشد ادم بیشتر اعتماد میکرد دوبار یمقدار ریسکیه اما ازطرفی میگی پنج تا دکتر دیدن...