2821
2789

بارداری عزیزم

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به سلامتییی مبارک باشه عزیزم  چندوقت اقدامی مگه ؟

اسفند فقط یه روز اقدام کردم فروردین ۳بار یه روز درمیون بعد از اینکه پریودیم تموم شد

بعد عفونت شدید گرفتم ۱۹ فروردین رفتم دکتر کلی داروبرام نوشت تا پریروز هم داشتم دارو میخوردم اصلا فکر نمیکردم با وجود عفونت شدید باردارشم

اسفند فقط یه روز اقدام کردم فروردین ۳بار یه روز درمیون بعد از اینکه پریودیم تموم شد بعد عفونت شدید ...

شکر کن خدارو که به این سرعت گرفته من الان دوساله اقدامم هر ماه با کلی استرس و امید بی بی میزنم منفی میشه اعصابم داغون میشه ....چند سالته ؟ 

معمولا آدمای لاغر زود باردار میشن 

شکر کن خدارو که به این سرعت گرفته من الان دوساله اقدامم هر ماه با کلی استرس و امید بی بی میزنم منفی ...

انشالله شما هم به زودی باردار میشید رفتید دکتر ببینید مشکلتون چیه؟

من تنبلی تخمدان هم دارم تحت نظر دکتر بودم قبل اینکه اقدامی داشته باشم حتی دکتر بهم گفته بود ممکنه کارت به آی وی آف کشیده بشه ولی خداروشکر با اولین اقدام نتیجه گرفتم 

آره من خیلی وزن کم کردم الان ۵۸ کیلوام سبک زندگیمم تغییر دادم تقریبا قندو شکرو حذف کردم و سعی می‌کردم غذاهای سالم بخورم و پرخوری نکنم

انشالله شما هم به زودی باردار میشید رفتید دکتر ببینید مشکلتون چیه؟ من تنبلی تخمدان هم دارم تحت نظر ...

من تنبلی دارم و پپرولاکتینم بالاست خوشبحالت که تونستی قند و شکر رو حذف کنی من خودمم بخوام شوهرم از بس نوشابه ایه نمیشه ... من یه سقط داشتم تو مهر ماه از اونجا به بعد وزنم داره میره بالا 

چند کیلو بودین که الان شدید ۵۸ کیلو 

من تنبلی دارم و پپرولاکتینم بالاست خوشبحالت که تونستی قند و شکر رو حذف کنی من خودمم بخوام شوهرم از ب ...

منم شوهرم نوشابه اینا میخوره همیشه هم شکلاتو شیرینی و چیپس پفک میاره خونه ولی من مقاومت میکردم نمیخوردم چون میدونستم هورمونامو به هم میریزه این آخریا دیگه سالاد هم بدون سس میخوردم

۶۵-۶۶ بودم 

شما چرا سقط شد بچتون؟چندوقتتون بود سقط شد؟

منم شوهرم نوشابه اینا میخوره همیشه هم شکلاتو شیرینی و چیپس پفک میاره خونه ولی من مقاومت میکردم نمیخو ...

هفت هفته بودم سقط شد نمیدونم دکترمم نفهید چرا سقط شد .... خب خیلی هم وزنت زیاد نبوده من خیلی بیشترم ۷۴ کیلوام انشاءالله میخوام این ماه برم باشگاه ثبت نام کنم خدا بخواد به این چیزا نیست ولی من دوستم ۸۵ کیلو بود خداخواسته باردار شد من از استرسه خودم میدونم 

هفت هفته بودم سقط شد نمیدونم دکترمم نفهید چرا سقط شد .... خب خیلی هم وزنت زیاد نبوده من خیلی بیشترم ...

به اوناییکه وزنشون بالاست نگاه نکن شاید اونا تنبلی تخمدان نداشته باشن کاهش وزن تو درمان تنبلی تخمدان خیییییییییلی تاثیر داره حتما باشگاهو برو عزیزم

به اوناییکه وزنشون بالاست نگاه نکن شاید اونا تنبلی تخمدان نداشته باشن کاهش وزن تو درمان تنبلی تخمدان ...

چشم حتما اگه بشه میرم البته یه دکتری بهم گفت وقتی یه بار باردار شدی و سقط کردی دیگ تنبلی تخمدان نداری ... ممنونم از راهنمایی هات عزیزم