2777
2789
هی خواهر ما که از اولشم پیش خدا بودیم چه معنی داشت که ما رو بفرسته زمین آخرشم برگردیم باز پیش خودش ا ...

ای جانم 🫂 راس میگی اینم هست 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من خیلی نظریات مختلف از دینی و غیر دینی خوندم منطقی ترینش به نظرم اینه اولش در ابعاد بالاتر فقط خدا ...

این نامردی و سواستفاده میشه که ،چه تعبیر خاصی بود ،حتی یه درصدم به ذهنم نرسیده بود ،میشه عالم سختی ها و فقط تجربیاتمون بمونه برای خدا ،یاد یه قسمت از سریال مورتی و ریکی افتادم ،میگفت ما فقط برای خدا مثل دنیای یه باتری هستیم به محض اینکه لازممون نداشته باشه خاموشمون میکنه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ای جانم 🫂 راس میگی اینم هست 

امشب حالم خیلی بده دلم یکم مهربونی میخواست مرسی که انقد مهربونی🥺♥️

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞
نمیدونم ، من یه شوهر دارم دلم نمیاد یکی دیگه‌ام زجر بکشه وگر نه میزاشتم تو  همه‌ی سایتای فروش

آخی 😅😄 تعداد زیادی از مردا این مشخصه رو دارن ،افرینش مردا تکامل پیدا نکرده ،ایشالا اقایون نبینن 🤣

امشب حالم خیلی بده دلم یکم مهربونی میخواست مرسی که انقد مهربونی🥺♥️

ای جونم مهربونم ،بیا بغلم 🫂 ،ایشالا خدا بهت آرامش بده ،دلت شاد بشه ،شوهرتونم عاقل بشه 

دایی من مرد بداخلاقی بود الان که سنش یه مقدار بالاتر رفته خیلی خوب شده ،ایشالا شوهر شما هم مث دایی من بشه ،یهو بفهمه که کاراش زشته

ای جونم مهربونم ،بیا بغلم 🫂 ،ایشالا خدا بهت آرامش بده ،دلت شاد بشه ،شوهرتونم عاقل بشه  دایی م ...

ممنون بخاطر دعای قشنگ واقعا نیاز دارم خدا بهم صبر بده .میخوام چیکارش کنم وقتی سن حضرت نوح شد اخلاقش خوب بشه .عمر و جوونیه من داره میره به باد.خدا از باعثش نگذره

ممنون بخاطر دعای قشنگ واقعا نیاز دارم خدا بهم صبر بده .میخوام چیکارش کنم وقتی سن حضرت نوح شد اخلاقش ...

اره راست میگی ،دایی من دست بزن داشت الان زنداییم کتکش میزنهه ،سی و‌خورده ای شده ،داییم ۱۹ سالگی ازدواج کرده بود خیلی براشون زود بود ،قربونت مهربون

خوشبحال زنداییت چقدر جیگرش خنک شده .من که امشب انقدر خودم خودمو کتک زدم فشارم افتاد دلم میخواست گردن شوهرمو بشکنم 

خوشبحال زنداییت چقدر جیگرش خنک شده .من که امشب انقدر خودم خودمو کتک زدم فشارم افتاد دلم میخواست گردن ...

چرا چیکار میکنه که اینقدر عصبانی میشی ؟

چرا چیکار میکنه که اینقدر عصبانی میشی ؟

شوهر من آدم خوبیه برای دیگران ولی پنهانکاری و دروغگوییش برای منه و این منو تا حد جنون میرسونه 

شوهر من آدم خوبیه برای دیگران ولی پنهانکاری و دروغگوییش برای منه و این منو تا حد جنون میرسونه 

باهاش صحبت کن ،شاید وقتی راستشو میگع دعوا میکنید باهم ؟

باهاش صحبت کن ،شاید وقتی راستشو میگع دعوا میکنید باهم ؟

دعوا میکنم ولی نه همیشه فقط وقتایی که واقعا حق بامنه و اون نمیخواد قبول کنه 

دعوا میکنم ولی نه همیشه فقط وقتایی که واقعا حق بامنه و اون نمیخواد قبول کنه 

شاید باید به جای دعوا ،سیاست به خرج بدی این مواقع ،دعوا نکن ،ازش حرف بکش ،بعدا با سیاست و‌آروم نظرتو بگو ،وقتایی که حرفتو گوش کرد باهاش مهربونتر باش