عزیزم برای ژله های قالبی باید مقدار کل مایعاتت یک و نیم لیوان باشه ،بیشتر باشه شل کیشه و از قالب در نمیاد ،هر چیزی که بخوای بریزی داخلش ،بستنی ،شیر ،یا آب باید جمعش یک و نیم لیوان باشه به ازای هر بسته ژله،قبلش هم قالبت رو چرب کن ،و موقع برگردوندن اول کناره های قالبت رو آزاد کن ،دیشت رو خیس کن و بعد ژله ت رو برگردون که اگر توی سینی کج شده باشه راحت جایجا بشه ،من استاد ژله های قالبیم هر چی خواستی بپرس جواب بدم
من بگو که اصلا بلد نیستم پسرم خیلی دوست داره همیشه یه مقدارش میچسبه به قالب چیکارش کنم اگه میشه بهم ...
عزیزم الان دیدم پیامتون رو ،برای اینکه ژله های قالبی راحت جدا بشن ،اول باید مقدار مایعاتت رو به ازای هر یک بسته پودر ژله یک و نیم لیوان آب بریزی ،روی بسته های ژله نوشته دو لیوان که این مقدار زیاده و از قالب در نمیاد ،قالبتون رو حتما چرب کنید البته به مقدار کم و اضافه ش رو با دستمال کاغذی بگیرین ،وقتی کامل ژله تون سفت شد میتونین حدود نیم ساعت داخل فریزر بذارین تا مطمئن شین کامل سفت شده و گرفته،موقع برگردنونش هم اول با چاقوی نوک تیز که زدین تو آب جوش ،لبه های ژله تون رو آزاد کنین ،من معمولا ظرف ژله م رو یکم خم میکنم تا دور تا دورش رو ببینم که از قالب جدا شده ،بعد ظرف مورد نظرم رو خیس میکنم بعد ژله رو توش برمیگردونم ،برای این بشقابم رو خیس میکنم که اگر ژله م وسط بشقاب برنگشته باشه بتونم راحت با کج کردن ظرفم جابجاش کنم ،اگرم ژله تون با این ترفندا در نیومد کافیه پشت قالب رو حدود بیست ثانیه توی ظرف آب گرم بذارین تا راحت جدا بشه ،بیشتر نذارین چون ژله تون آب میشه