2777
2789
هنوز اول راهی

درونگرا هستم و با اکثر آدما کنار نمیام 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خودت ناامیدی باش ایشونو ناامیدنکن

من جسارت نکردم گلم ...

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی نی سایت یه بار من سنمو گفتم یکی  بهم گفت عمرا من اگه تا اون سن مجرد باشم😑ناراحت   ...

من 34 سالمه تازه نامزد کردم، فرهنگ تا فرهنگ فرق میکنه معلوم نیست اینا از کجا اومدن که سیزده سالگی ازدواج میکنن و ذوقم دارن...تا وقتی مستقل نشدی و معطل دست یکی دیگه ای که خرجتو بده ازدواااج نکن این از من

نی نی سایت یه بار من سنمو گفتم یکی  بهم گفت عمرا من اگه تا اون سن مجرد باشم😑ناراحت   ...

از کجا میدون شاید خیلی بالاتر از این  بره .من خودم یبار ب کسی اینحرفو زدم نه از بدجنسی فکر میکردم حتماااا تا اونموقع ازدواج میکنم ولی حتی چندسال بعد اون شد .هرچی بگی یروزی بهش میرسی 

من 34 سالمه تازه نامزد کردم، فرهنگ تا فرهنگ فرق میکنه معلوم نیست اینا از کجا اومدن که سیزده سالگی از ...

والا دختر دایی من ۴۳ سالشه تازه اردواج کرده حامله هم شده شوهرش جوون هم هست دختر خاله من ۴۱ مجرد منم ۳۲ مجرد کلا فامیلامون دیر ازدواج  میکنن و زود شوهر کردن افتخار نیست ک ادم بخواد کسی رو تحقیر کنه.اینا عقده ای ان😅.خوشبخت بشی الهی خواهر❤🌹

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

از کجا میدون شاید خیلی بالاتر از این  بره .من خودم یبار ب کسی اینحرفو زدم نه از بدجنسی فکر میکر ...

💔بله دقبقا

والا دختر دایی من ۴۳ سالشه تازه اردواج کرده حامله هم شده شوهرش جوون هم هست دختر خاله من ۴۱ مجرد منم ...

فرهنگ خانواده شما بالاست و با هم فرهنگی های خودت معاشرت کن که حرص نخوری.. مرسی عشقم بهمچنین شما... بوووس

۳۲ مسنه؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 دختر عمو من ۳۹ سالشه ۳خرداد عروسیشه 

دیگ اون ازدواج بی فایده اس ...هرچیزی ب وقتش قشنگه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

فرهنگ خانواده شما بالاست و با هم فرهنگی های خودت معاشرت کن که حرص نخوری.. مرسی عشقم بهمچنین شما... ب ...

😂😂😂حرف دلمو زدی  ی دلیل دیگم داره حال درس خوندن و مستقل شدن نداشتن رفتن سریع شوهر کردن ک خو ...

کاش حداقل شوهر بدرد بخور داشته باشن

ازدواج یه مرحله از زندگی نیست

باعث افتخار هم نیست

بذار دلشون خوش باشه بابا😕😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱