2777
2789
عنوان

روند رشد فولیکول و آزاد سازی تخمک

| مشاهده متن کامل بحث + 42257 بازدید | 47 پست
کپی کن عشقم

ممنون😘😘

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان عاشق...توی توضیحات اشاره شد اگر بارداری صورت نگیره به جسم سفید تبدیل میشه و عملی انجام نمیده...معمولا تو خود رحم تجزیه میشه...اگه هیپوفیز نتونه  برای فولیکول بالغ اون هورمون لازم جهت رهاسازی تخمک ترشح کنه تبدیل به کیست تخمدان و بینظمی سیکل قاعدگی میشه😊

و خداوندبرای تماشایِ تُو،مرا آفرید... 😍

الان من خودم مشکل تنبلی تخمدان دارم...روز۱۴سیکل رفتم دکتر بعد ازمایش و سونو گفتن دوتا فولیکول بالغ دارم امپول hgcدادن که فولیکول ها باز بشن و تخمک گذاری صورت بگیره...ان شاالله به امید خدا میرم تو جمع مامانا...امید به خدا یادتون نره😍✋

و خداوندبرای تماشایِ تُو،مرا آفرید... 😍
سلام  عزیزم یه سوال در روز ۱۸ سیکل بارداری رخ میده تخمک در کجا هست از لوله فالوپ رد شده

سلام عزیزم بستگی به بدن هرکسی ممکنه متفاوت باشه ممکنه برای کسی بارداری رخ بده برای دیگری نده . چون تاریخ دقیق تخمک گذاری هر شخص با بقیه فرق میکنه . باید علایم خودت رو در نظر بگیری مثلا ترشحات غلیظ و چسبناک سفید رنگ نشونه تخمک گذاری هست و درد زیر شکم 

سلام عزیزان

من دیشب ساعت یک شب، ترشح زیاد و بی بو دیدم و احتمال قوی روز تخمک گذاریم بوده چون پانزده سیکلم بود و دوره هام سی روزه هست.برای اینکه دختر بشه باید کی اقدام کنم؟من این ماه کلومیفن و مدروفمم میخورم

سلام عزیزان من دیشب ساعت یک شب، ترشح زیاد و بی بو دیدم و احتمال قوی روز تخمک گذاریم بوده چون پانزده ...

سلام خوش اومدی به تاپیک من 

وقتی که ترشح داری یعنی تخمک گذاری انجام شده و اگه اشتباه نکنم بعد از تخمک گذاری اقدام کنی احتمال دختر شدنش زیادتره 

و اگه بخوای پسر بشه باید قبل از تخمک گذاری اقدام کنی