2821
2789
خخخخخ....دای جان رد داد ابوالفضل رو دیپورت کرد

نه بابا من بزور اوردمش دایی جان داره خونش رو میسازه خسته میشه پسر من هم شر اذیتش میکنه  البته امشب با داییش رفته فوتبال امیدوارم به این زودی ها باز نقل مکان نکنه خونمون🤣🤣🤣

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بابا من بزور اوردمش دایی جان داره خونش رو میسازه خسته میشه پسر من هم شر اذیتش میکنه  البته ا ...

چ جالب دم‌داییی گرم ب این زودیا زندایی نیاد ک‌بچه طرد میشه،🤣🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

چ جالب دم‌داییی گرم ب این زودیا زندایی نیاد ک‌بچه طرد میشه،🤣🤣

نه بابا زن داییش اهل دله دختر عمومه خیلی مهربونه😂😂😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عععع....فک کردم زن نداره....خوبه پس

نامزد داره هنوز عقد نیستن😁

چرا بای😂 میگم خوب شد دوستایی مثل شماها پیدا کردما😍😍 در جمع خانواده اصلا حال نمیکنم😒😒

الهی بگردمت....چرا مگ خواهر برادر نداری ...قربونت عزیزم‌لطف داری تو خوبی از خودته عشششقم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

2823
2791
2779
2792