2777
2789
عنوان

جاریم پزشکه

| مشاهده متن کامل بحث + 4701 بازدید | 63 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره خب معلومه چون دکتره بالاتر می‌میبیننش ولی شما برای خودت تلاش کن و زندگی کن هر جقدر هم بالا بری یکی بهتر توی بعضی چیزا پیدا میشه سعی کن برات مهم نباشه وقتی بقیه اینو حس کنن دیگه مقایسه نمیکنن 

ول کن بابا. ماشالله شما هم خوبی که ،خداروشکر کن برای موقعیتت. و این افکار دور کن از خودت برای جاریت هم خوشحال باش اخرش یه جایی به دردت میخوره. خوبه که اقوام و دوست و آشنا بالا باشن 

اون بالا هست 

ولی شما هم پایین نیستی پس سعی کن ارتقا کنی جای اینکه مقایسه کنی چون مقایسه باعث درجا زدن میشه 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
این موضوع برام مهمه آخه نمی‌دونم اقوامش اینطوری هستن که مقایسه کنن

ببین ممکنه هروز یه آدم زیباتر خوش اندام تر پولدار تر و موقعیت بالاتر به جمعتون اصافه شه

میخوای باهمه مقایسه بشی؟?؟؟؟

منم مثل تو هستم ولی خودتو تغییر بده تا عذاب نکشی

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

برادرشوهر چیکارست.  شوهر خودت چی 

بخوای نخوای اون موقعیت خوبی داره ولی این دلیل بر بد بودن یا کم بودن تو نیست . خودت رو فقط با خودت مقایسه کن . پنج سال پیش کجا بودی الان کجایی و دوست داری پنج سال آینده چه پیشرفتی تو کارت داشته باشی 

خاله من سردفتر اسناد رسمیه . همه جاریاش خانه دارن .با این ک هیچوقت تو جمع خانوادگی حتی یه کلمه درباره کارش حرفی نمیزنه و خیلی عادی و خاکی با همه رفت و آمد داره اما بازم حسادت های وحشتناکی بهش دارن 

🖤