2821
2789
ان شاءالله 😍 از درسم چی حس میکنین ؟  موفقیتی که میخوام ؟؟

درس خونی به موفقیت میرسی .چون تلاش داری

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دندون

زیر سه هزار میشم همین امسال؟ میتونی حس کنی کدوم شهر ؟

عزیزم حست چند درصد درست درمیاد ؟ میتونی چیزای بیشتری ازم حس کنی مثلا ویژگی اخلاقی یا ظاهری یا ماه یا فصل تولدمو

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

قبول میشم امسال اونیکه میخامم؟ دوستم داره؟بهم فکر میکنه

امسال قبول میشی و یکی خیلی دوستت داره و قصدش جدی هست و میاد خواستگاریت 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
زیر سه هزار میشم همین امسال؟ میتونی حس کنی کدوم شهر ؟ عزیزم حست چند درصد درست درمیاد ؟ میتونی چیزای ...

شهر زیاد دور نمیفتی اطراف میری.حس میکنم خیلی ساده و مهربونی و زود گول میخوری ولی قلب پاکی داری دست دلبازی ولی به اون چیزی که میخوای میرسی

امسال قبول میشی و یکی خیلی دوستت داره و قصدش جدی هست و میاد خواستگاریت 

همونی که خودم دوسش دارم یا بکی دیگه؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
شهر زیاد دور نمیفتی اطراف میری.حس میکنم خیلی ساده و مهربونی و زود گول میخوری ولی قلب پاکی داری دست د ...

مرسییییییییییی عزیزدلم🥺😍🤍

معدلم چطور میشه؟ معدل تاثیر بهتری داره برام یا خوده کنکور؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز