2789
عزیزم حسش بهم چیه برای چی پستاش پاک شده ولنتاین امسال با دوسدختر قبلیش بود؟😓

دوستت داره ولی حس ام میگه معمولیه از ته دل و عاشقانه نيست. حس ام میگه دختر بازه و تنوع طلب

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
دوستت داره قصدش جدیه ولی یخ غرور خاصی داره که نیومده منتظره تو هم یک چیزی بهش بگی حس میکنم میشناسی ا ...

عزیزم حسش بهم چیه  ولنتاین امسال با دوسدختر قبلیش بود؟چی پستاش پاک شده😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازدواجم با همین آقایی که آشنا شدم یا کسی دیگه؟  ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟

حس ام میگه با همین قبولی امسال نه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ چجوری آشنا میشیم؟ 

امسال یه خواستگار عالی و خوب پولدار برات میاد ولی ظاهر خیلی عالی نداره معمولیه رو به بالا.شغلش آزاده حس ام میگه نزدیک خونتونه

خصوصیات مو می گی ؟

گآهی جدی و خشن پیشی گاهی بیش از حد مهربون دست دلباز شخصیت مرموز داری کسی نمیتونه دقیق بفهمه تو را 

ممنون عزیزم  برام دعا کنید دوستم بیاد دارم داغون میشم.

میاد نگران نباش عزیزم

امسال یه خواستگار عالی و خوب پولدار برات میاد ولی ظاهر خیلی عالی نداره معمولیه رو به بالا.شغلش آزاده ...

مشخصاتمو میگید یا ماه تولدم؟ 

معدل الف میشم این ترم؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
حست چن درصد درسته ویژگیامو میگی گلم

مهرگونه قلب پاکی داری زیبایی ولی زود رنج تو خودتی از چیزی ناراحتی خودت زیاد دوست نداری ولی همه شخصیتت دوستت دارن شخصیت جذبه داری