2821
2789
مهربون و زیبایی و دلنشین اصلا بدی نمیبینم در موردت یه اخلاق هایی داری برا خودت ولی آزار دهنده نیسا

مرسی گلم 🌹🙏

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون رشته و دانشگاهی ک میخام قبول میشم حتی تعهدی ابجی؟ ی مدت خیلی مریض بودم خوب شدم ولی تلاشم زیاده

حس ام میگه رشته دیگه قبول میشی ولی اونم خوبه در حد همون

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
خانواده ام آیا بالاخره راضی به ازدواج مون میشن؟اینده ام چطوری حس میکنی؟

راضی میشن آینده روشن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
کی خاستگار برام میاد؟

به زودی حس میکنم خیلی زودتر از اون چیزی که خودت فکر میکنی

حس میکنم پاییز قبول میشی

کسی از من خوشش میاد؟🥲 

چرا جلو نمیاد؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

2824
2823
2791
2779
2792