2821
2789
آهااااااا گوشت کوبیدشو میگییییییی🙈😂 اخ اخ دیگ بدتر اونم با سبزیییییی  دوغ خوردی یا نوشابه🤣

آره همون ، نوشابه مشکی، دخترم سرفه میکنه کاری از دستم برنمیاد از ناراحتی خوردم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره همون ، نوشابه مشکی، دخترم سرفه میکنه کاری از دستم برنمیاد از ناراحتی خوردم 

نوش جونت بشه 

الهی بگردم سرفه خیلی بده 😢

شربت بهش چی دادی چند سالشه یا چند وقتشه

درکت میکنم پسر منم سه سالونیمه شبای ک مریضه تا صبح بیدارم با هر تکونش پامیشم نگاش میکنم 

دقیقا

هی میرع روی زمین ، بیدار میشه یهو ، سرفع میکنه گاهی،و بدتر از همه اینه نمیدونم از حساسیته اینطوری میشه یا لوزه یا ضعیف بودن بدنش 

دقیقا هی میرع روی زمین ، بیدار میشه یهو ، سرفع میکنه گاهی،و بدتر از همه اینه نمیدونم از حساسیته این ...

مولتی ویتامین بده بهش گاهی بخاطر ضعیف بودنم هست 

بخور سرد هم بذار روی سرش وقتی سرما میخوره خشکی گلوشو میگیره

مولتی ویتامین بده بهش گاهی بخاطر ضعیف بودنم هست  بخور سرد هم بذار روی سرش وقتی سرما میخوره خشک ...

دکتره اینقدر خر بود، میگه حساسیت داره ،زمینه آسم و دارع، میگم بخور چی خوبه براش ،میگه هیچی

نا جایی ک یادمع برای اسم بخور میزاشتن ک

مولتی ویتامین بده بهش گاهی بخاطر ضعیف بودنم هست  بخور سرد هم بذار روی سرش وقتی سرما میخوره خشک ...

میدم بهش کلا ریزه است ،۱۱ کیلویه بت قد ۸۵ سانت، قدش خوبه وزنش ن

اا همه جا هستی

اره😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دکتره اینقدر خر بود، میگه حساسیت داره ،زمینه آسم و دارع، میگم بخور چی خوبه براش ،میگه هیچی نا جایی ...

دکترا حالا انگار هبچی حالیشون نیس بخور سرد خیلی خوبه بچه راحت میتونه نفس بکشه 

ازین اسپری ها داده دکتر براش ک برا آسمو تنگی نفس هست؟