2777
2789
عنوان

توده پشت گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 5886 بازدید | 27 پست
خداروشکر، علایم دیگه ایی نداشت؟ فقط غده بود؟

سر درد و سرگیجه داشت 

راه رفتنی تعادل نداشت 

ولی الان بعد عمل حالش خوب شده 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر درد و سرگیجه داشت  راه رفتنی تعادل نداشت  ولی الان بعد عمل حالش خوب شده

از همون اول این علایم رو داشت؟؟ من همین امروز یهویی متوجهش شدم علایمی چیزی ندارم 

از همون اول این علایم رو داشت؟؟ من همین امروز یهویی متوجهش شدم علایمی چیزی ندارم 

دقیق نمی‌دونم گلم 

ولی شما حتما برو دکتر تا خیالت راحت بشه 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

آره فردا میرم خدا کنه چیزی نباشه

انشالله که نیست نگران نباش 

فقط خواستم بگم بهت که سرسری نگیری و بری دکتر 

سلام عزیزم، شما غده پشت گوشتون برطرف شد؟ پسر منم دقیقا یه غذه رو استخوان گوشش هست بردم دکتر گفتذچیزی ...

آره رفت ی مدت بعد دوباره زدم ولی بازم  بعد چند روز رفت، نگران نباش چیزی نیس