2777
2789

همش میخوام باهاش حرف بزنم همش همو ببینیم یکساله باهمیم ولی اون مثل من نیست حتی یه روز باهم حرف نزنیم دیوونه میشم حتی یجوری شدم پیامای که‌به هم میدیدم رو بعدا چندبار میرم میخونمشون از اول قبلا اینقدر وابسته نبودم سه چهار ماهه اینجوری شدم خیلی دلم تنگ میشه چیکار کنم اینجوری نباشم🥺🥲

سرگرم یه کاری شو،اینهمه وابستگی خوب نیس

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکاری؟

سرتو مشغول کن با کلاسی باشگاهی سرکاری چیزی 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

وابستگی بیش از حد به دلیل تنهایی کمبود محبت کم بودن اعتماد به نفس نداشتن دستاورد و مهرطلبیه ببین مشکل کدومه روهمون کار کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

امیدوارم ازدواج کردین هم همینجوری باشین اینقد اینجور دخترا دیدم ازدواج کردن عین موش و کربه بودن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن