2777
2789
عنوان

بچم گم شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 34 پست
از همین الان مدیریت کن رفتارش رو . بهش بگو بخاطر کاری که کردی ۲ هفته پارک نمیبرمت . روی حرفت هم بمون ...

یعنی واقعا نرمش ۲ هفته الان ک‌تابستون ۲ هفته موندن تو خونه سخت نیس

بنظرت چکار کنم دیگه نکنه اینکار ها

بخدا مردمو زنده شدم اکثر همسایه ها هم نگا مسخره آمیز میکردن یکیش نکف چیشده جرا میری اینور اونور

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

پسر من دقیقا سن بچه شماست میره پشت سرسره دنبالش میرم تحت هرشرایطی باید جولو چشمم باشه چطور میگی نمیتونی دنبالش بری 

لطفا مسئولیت پذیز باش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب چ زود راجب آدم نظر میدی و قضاوت. چجور ممکنه نگران نباش م زبونم لال گم میشد خودم هم باید میکشم ط ...

خودت امشب با همسرت حرف تو حرف بیار . بگو رفتیم پارک یه لحظه روم رو برگردوندم دیدم دخترت نیست یعنی دنیا خراب شد سرم آخر دیدیم خانوم بی اجازه رفته کوچه پایینی بهش گفتم دیگه پارک بی پارک . داشت سکته ام میداد 

خلاصه دست پیش بگیر پیش شوهرت که اگر بعدا حرفی شنید بتونی بگی واااااااا فلانی چرا داستان درست کرده می‌خواد شر درست کنه؟ 

یعنی واقعا نرمش ۲ هفته الان ک‌تابستون ۲ هفته موندن تو خونه سخت نیس بنظرت چکار کنم دیگه نکنه اینکار ...

اره دیگ ادم باید مالشو سفت بگیره 

مامان من همیشه میگه چرا ادامه تحصیل نمیدی با بچه بهش گفتم برم دانشگاه بچم چیزیش بشه اولین کسی ک زبون درازه ک چرا بچتو ول کردی خود توهستی مادرم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
یعنی واقعا نرمش ۲ هفته الان ک‌تابستون ۲ هفته موندن تو خونه سخت نیس بنظرت چکار کنم دیگه نکنه اینکار ...

حالا ۲ هفته نه . ولی یک هفته بهیچ عنوان نبرش و بهش بگو بخاطر چی داره تنبیه میشه