18_narnia مدیر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 عنوان دعای توسل . | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 22 پست عزیزان میخوام دعا توسل بخونم و هدیه کنم ثوابش رو به شهید ابراهیم هادی.اسم .و نیت بگید ❤️✨🤲ان شاالله همگی حاجت روا بشیم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/01/29 | 16:51 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mariansorena عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 79 دعا میکنم خدا به راه راست هدایتت کنه مثل تمام بندگان خطا کارش دعا میکنم خدا هممون رو به راه راست هدا ... میخوام پروندمو بیاره مدرسه خودش ولی قبول نمیکنهپس قضاوت نکن عزیزم😐
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 میخوام پروندمو بیاره مدرسه خودش ولی قبول نمیکنه پس قضاوت نکن عزیزم😐 تاپیکتو قضاوت کردم نه خودت خوشگلم . ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9645 تاپیکتو قضاوت کردم نه خودت خوشگلم . اسمم زهرا لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16828 ان شاءالله حاجت روا بشی خواهر برای داداش ۴۲ ساله منم بی زحمت دعا کن بختش باز بشه به زودی توکلت به زودی مادرم خیلی دوست داره ازدواج کنه چشمش به دره خدایا شکرت🙏
دلتنگتم_تاهمیشه عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 4552 حاجت روا بشی عزیزم 🌷 برای امضام 🙏 فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 22716 ۱ اردیبهشت تولدشه ازش عیدی میخوام برام دعا کن اسی یک ماه باقیه به تمدید خونم استرس دارم شکوفه 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
misمهیاس عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 6190 عزیزم میشه از خدا بخواین شرایط مالی ما درست شه وقفلای زندگیمون باز شه با شوهرم بریم سر خونه زندگیمون۳ ساله توعقدماز سختیای دوران عقدم که همه باخبرند خیییلی سخته😭😭😭 خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم