2777
2789
عنوان

سینگولم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 52 پست

من چون یه داداش دوسال بزرگتر از خودم دارم دیدم نظرش رو دختری که باهاش دوست میشه چیه و استثنا هم نداره همشون همینن ـ گاهی دلم میخاد برم دخترا رو پیدا کنم بگم اینقدر خودتونو بی ارزش نکنید

💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی چی ؟ چند ماهه خیلی ب خاطر این موضوع ناراحتم

عوامل مختلفی داره 

اما اساسش اینه تو این سن نیاز شدید عاطفی و جنسی هست دختر ها مظهر احساسات و عواطف هستن وبه جنس مخالف نیاز داری از اون طرف اون پسره. نیاز داره تا اینجا همه درسته و طبیعیه اما مهم از این جا به بعدشه. این که چه طور نیازت جواب داده بشه و رفع کنی مهمه 

رابطه رل و سینگلی به هیچ جا بند نیست در واقعیت هیچ تعهدی وجود نداره تعهد متقابل نه پسر نه دختر اینجا تنها چیزی مفت از بین بره احساسات پاک دختر و پسره بماند که پسرها هم ضربه می بینند اما به خاطر طبیعتش ن راحت‌تر میتونن کنار بیان

بهترین و تنها راه ازدواجه. ازدواج آسان 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
نفهمیدم عزیزم چی گفتی میشه واضح تر بگی😘

میگم باهم که جمعن پسرا ـ از روابطشون با دوست دختراشون میگن و اینکه با کدوم دختر هستن یه جورایی تمسخر آمیز برا هم تعریف میکنن

💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚
😂😂😂😂چی بگم من خودم این شکلی ام😂😂 پرو چه جواب دندان شکنی دادی😂😂😂

والا خب 😂 وظیفه مادرش اینا نه ما

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
میگم باهم که جمعن پسرا ـ از روابطشون با دوست دختراشون میگن و اینکه با کدوم دختر هستن یه جورایی تمسخر ...

نمیدونم ولی پسرا با دوست دخترشون اکثرا برای هوس رونی و زیر شکمشون وارد رابطه میشن و اصلا براشون زیاد مهم نیست طرف کیه و بعد یه مدت هم طرفو ول میکنن میرن سراغ یکی بهتر و خوشگل تر چون عاشق طرف نبودن فقط دنبال این بودن که نیاز خودشونو برطرف کنن ولی دختر جماعت فقط به خاطر عشق و محبت وارد رابطه میشه💔💔💔💔💔💔💔 

💜😊💜
مگه نوزاده😂😂

واااااای گوگولی جون الهی فداتشم 

مرررررردم از خنده با این حرفت 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا عمرت بده 

تو منو هلاک کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم منم مثل خودتم البته 23سالمه خیلی دوست داشتم عاشق شم اولین بار عاشق شدم غرورم رو کنار گذاشتم ب ...

ممنونم عزیزم ،همچنین❤️

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بهتره ک منم ۱۷سالمه تاالان سینگل بودم همش خیلیم خوبه

تازه عاشقم شدم بهم پا نمیده زر میزنم بهتر و خوبه فردا هم بهم پا بده باهاش میرم تو رابطه

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))

نه عزیزم 

دوستیت رو باهاشون کمرنگ کن و دوست های جدیدی پیدا کن.

همه ی زمان و تلاشت در راستای ازدواج باشه نه دوستی. گفت و گو کوتاه مدت رو در راستای ازدواج خوبه ولی دوستی هرگز. تو دوستی آسیب روحی می بینی. حالا مشکلات جسمی و آبرویی که برای بعضی ها پیش میاد بماند.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤