2777
2789
عنوان

قبل ظهور...

| مشاهده متن کامل بحث + 14511 بازدید | 1666 پست

✨بسم رب المـهـدی ✨

سلام دوستان مهدوی مهربونم 🌱❣️

ان شاء حال دلتون خوب باشه 🤲😍

به نیت حاجت روایی و عاقبت بخیری شما هدیه به پدر مهربونمون🥰

وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادي عَنِّي فَإِنِّي قَريبٌ أُجيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجيبُوا لي وَ لْيُؤْمِنُوا بي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ [186]بقره

و هنگامى كه بندگان من،

از تو درباره‌ي من سؤال كنند، [بگو:] من نزديكم؛ ‌دعاى دعاكننده را، به هنگامى كه مرا مى‌خواند، پاسخ مى‌گويم.

پس بايد دعوت مرا بپذيرند، و به من ايمان بياورند، تا راه يابند [و به مقصد برسند].

با گذاشتن یک پست درثواب  تاپیک امام زمان شریک باشیم.

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 💖🌱

@zahra_83402  

@نقره_برفی  

@ملوسکتونم1  

@آفتابگردون60

@مهگل1001

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

اللهم عجل لولیک الفرج💜💜 اتحاد_ما__رمزظهور#  

اتحاد_ما__رمزظهور#  

یا امام زمان منتظرتیم 

دوست دارم 

الهم عجل لولیک الفرج🥀🥀🥀

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

✨بسم رب المـهـدی ✨ سلام دوستان  مهدوی مهربونم  🌱❣️ ان شاء حال دلتون خوب باشه 🤲😍 ...

💚بر مهدی و آن هاله نورش صلوات
بر خال لب و جام ظهورش صلوات
بی پرده همه ی انس و ملک می گویند
بر سال و مه و وقت ظهورش صلوات💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

✨بسم رب المـهـدی ✨

وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادي عَنِّي فَإِنِّي قَريبٌ أُجيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجيبُوا لي وَ لْيُؤْمِنُوا بي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ [186]بقره

و هنگامى كه بندگان من،

از تو درباره‌ي من سؤال كنند، [بگو:] من نزديكم؛ ‌دعاى دعاكننده را، به هنگامى كه مرا مى‌خواند، پاسخ مى‌گويم.

پس بايد دعوت مرا بپذيرند، و به من ايمان بياورند، تا راه يابند [و به مقصد برسند].

@nazak1384  

@یاسی۲۸۸۴

@hapoei  

@_امmamane_mehraboon  

@booooooo  

✨بسم رب المـهـدی ✨

و هنگامى كه بندگان من،

@mohajer76  

@خانم_معلم1403  

@_anar_  

@سفیدپنبه  

@abrishamin  

یا صاحب الزمان ادرکنی  

به نیت حاجت دلتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

یا ابا صالح المهدی ادرکنی🙏

به نیت حاجت دلتون

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

✨بسم رب المـهـدی ✨ سلام دوستان  مهدوی مهربونم  🌱❣️ ان شاء حال دلتون خوب باشه 🤲😍 ...

هر کس از راه میرسد به سرمان میزند. آری کسی که صاحبش بالای سرش نباشد، اذیتش می کنند. بگویم در این صبح جمعه یا نه ؟ ای خدا! بگوییم ؟ کار به جایی رسیده که به ما میگویند: اگر شما آقا داشتید می آمد . خدایا! دیگر قدر سرزنش بشنوم؟ چقدر شماتت بشنوم؟ خدایا! کی میشود پرده  را کنار بزنی و پسر فاطمه بیرون بیاید؟ کی میشود آقا ظهور کند و من هم سرم را بلند کنم و بگویم: دیدید آقایم آمد. سینه ام را سپر کنم و بگویم: دیدید اربابم آمد . خدایا! اذان صبح شد و آقا نیامد. نماز صبحمان را خوانده ایم، آقا نیامد. مگر میخواهد این جمعه هم نیاید؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خانما،میشه تو نماز شب که میخونم،قسمتی که واسه چهل نفر دعا میکنن،اسم حضرت آقارو هم بگم؟

سلام علیکم 

عزیز دلم ..

چرا که نشه ،امام زمان ع مصداق و سَرور مومنان عالم هستند و اتفاقاً تاکید زیاد دارن به دعای شیعیان شون برای فرج ..

بهترین وقت اجابت دعا همین نماز شب هست .الحمدالله به این توفیق ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام علیکم  عزیز دلم .. چرا که نشه ، امام زمان ع مصداق و سَرور مومنان عالم هستند و اتفاقاً تا ...

مرسی

سلام😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔