2777
2789
عنوان

قبل ظهور...

| مشاهده متن کامل بحث + 14511 بازدید | 1666 پست

خب منم خیلی دوست دارم یه کاری کنم  واسه امام زمان.به نظرم یه کانال یا گروهی بزنید به نیت ظهورو ختم صلوات بزارید

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

✨بسم رب المـهـدی ✨

سلام دوستان مهدوی مهربونم 🌱❣️

ان شاء حال دلتون خوب باشه 🤲😍

به نیت حاجت روایی و عاقبت بخیری شما هدیه به پدر مهربونمون🥰

وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادي عَنِّي فَإِنِّي قَريبٌ أُجيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجيبُوا لي وَ لْيُؤْمِنُوا بي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ [186]بقره

و هنگامى كه بندگان من،

از تو درباره‌ي من سؤال كنند، [بگو:] من نزديكم؛ ‌دعاى دعاكننده را، به هنگامى كه مرا مى‌خواند، پاسخ مى‌گويم.

پس بايد دعوت مرا بپذيرند، و به من ايمان بياورند، تا راه يابند [و به مقصد برسند].

با گذاشتن یک پست درثواب  تاپیک امام زمان شریک باشیم.

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 💖🌱

@الیناجون1

@_مهاجر_آسیایی_402

@خانجووون

@diyana75

@montazer62  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

ممنون عزیز صد صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستم  شما دوستان هم من حقیر را از دعای خیرتون دری ...

ان شالله‌ همیشه سلامت باشی و در سایه مولا

قبول باشه عزیزم💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

خب منم خیلی دوست دارم یه کاری کنم  واسه امام زمان.به نظرم یه کانال یا گروهی بزنید به نیت ظهورو ...

سلام عزیزم 

یه تاپیک هست که ایده کار برای امام زمان داره 

بخونید اگر دوست داشتین 

این لینکشه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12148799&slug=%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D9%86%D8%AD%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DA%AF&postId=332153587

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اللهم عجل لولیک الفرج

الهی آمین 🤲

به نیت حاجت دلتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

خب منم خیلی دوست دارم یه کاری کنم  واسه امام زمان.به نظرم یه کانال یا گروهی بزنید به نیت ظهورو ...

همینجا چندتا تاپیک هست که روزانه برای امام زمان صلوات میفرستن خواستین بگین براتون بفرستم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

✨بسم رب المـهـدی ✨

سلام دوستان مهدوی مهربونم 🌱❣️

ان شاء حال دلتون خوب باشه 🤲😍

به نیت حاجت روایی و عاقبت بخیری شما هدیه به پدر مهربونمون🥰

وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادي عَنِّي فَإِنِّي قَريبٌ أُجيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجيبُوا لي وَ لْيُؤْمِنُوا بي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ [186]بقره

و هنگامى كه بندگان من،

از تو درباره‌ي من سؤال كنند، [بگو:] من نزديكم؛ ‌دعاى دعاكننده را، به هنگامى كه مرا مى‌خواند، پاسخ مى‌گويم.

پس بايد دعوت مرا بپذيرند، و به من ايمان بياورند، تا راه يابند [و به مقصد برسند].

با گذاشتن یک پست درثواب  تاپیک امام زمان شریک باشیم.

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 💖🌱

@darya_1402

@mah_pishonii

@anahid1378

@gomnaam

@janan_2