2777
2789
عنوان

دوماه دیگه عروسیمه ولی کمکی بهمون نمیکنند😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پدر شوهرم یه عالمه خونه داره و ما الان اجاره نشینیم دریغ از هزار تومن که کمک بکنن، الان تا گردن تو قسط وام هایی هستیم که باید بابت کمک نکردن اونا بدیم 

آدم نباید از کسی انتظار داشته باشه اما آسیب روحی میبینی وقتی پدر و مادر مثل یه غریبه فقط به فکر خودشونن، وقتی میبینی بچت مستاصله چطور میتونی نادیده بگیریش ، شاید با یه کمک کوچیک از طرف اونها ما اینقدر زیر بار فشار اقتصادی له نمیشدیم، یه جوری الان شده که واقعا نه من نه همسرم دوست نداریم حتی دعوتشون کنیم که بیان خونمون 

شرمنده با تاپیکت زخم دلم تازه شد پرگویی کردم💙

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

یه چیزی بت بگم

از همین الان دستت رو بذار روی زانوی خودت و بلندشو 

خانواده ی همسر منم یک هزارتومن خرج نکردن

نه عقد ن عروسی 

هیچی نداشتم

پسرم ب دنیا اومد یه کادو بهم ندادن

من ک توقعی ندارم ازشون چون پیر هستن و سالخورده 

فقط با خدای خودم عهد کردم ک بتونم زندگیمو با پستی ها و بلندی هاش بگذرونم و تحملم زیاد بشه 

رابطمم با خانواده ی همسرم خوبه و از هیچ احدوناسی توقعی ندارم 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

مثل پدرشوهر من

کلی مغازه و خونه داره البته ما شهر اونا زندگی نمیکنیم ولی همسر من یک سال سر کار نمیره یک بار زنگ نزد بگه پول لازم داری یا نه

حالم ازش بهم میخوره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
منم پدر شوهرم یه عالمه خونه داره و ما الان اجاره نشینیم دریغ از هزار تومن که کمک بکنن، الان تا گردن ...

ماهم گفتیم بریم‌ خونه خودمون ن‌ رفتامد میکنیم نه دعوتشون میکنیم 

ماهم گفتیم بریم‌ خونه خودمون ن‌ رفتامد میکنیم نه دعوتشون میکنیم 

اخه چند تا خونه داشتن همه کلید اول و نو، حتی هیچ مستاجری توشون نبود و ترجیح دادن هوا توش بچرخه تا ما 

حتی منو همسرم قبلش داشتیم بین خودمون حرف میزدیم که اگه مامان باباش خونه ای بهمون دادن تا وقتی توشیم اجاره بهشون بدیم و نیتمون خوردن مال و اموال نبود 

ولی وقتی میبینی این حس حمایت و پشتیبانی رو نداری حس خورد شدن میکنی

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.