2777
2789
عنوان

دعا برای نیومدن مهمون به خونمون😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 21 پست

بیان حال و هوات عوض مبشه

من همیشه خودم دعوت میکنم خودمم پشیمون میشم ولی وقتی میان حالم عوض میشه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

دیگه میان فک نکنم دعا جوابگو باشه 

عیبی خدا😂

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیان حال و هوات عوض مبشه من همیشه خودم دعوت میکنم خودمم پشیمون میشم ولی وقتی میان حالم عوض میشه

آره اینم حرفیههه

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
برو اتاق خودتو بزن به خواب  انرژی که میخوای واسه دعا خوندن بزاری با همونا حرف بزن دیگه 😂

آخه من همیشه جنگولک بازی در میارم شاد و پر انرژیم میگیرم دختر خاله هامو ماچ میکنم انقد غیبت میکنیم تا بمیریم 

ولی الان دلم میخواد کسی سمتم نیااد

پاشو جاروبرقی بکش موقع کشیدن هر نیتی  داری بگو مثلا بگو این جارو رو میکشم انشاالله هیچ مهمونی خ ...

مرررسی